Blog Başlık

  • Eylül 16, 2022

    Akıl ve zeka oyunları formatörlük eğitimi ile akıl zeka eğitmeni olarak eğitim verebilirsiniz. Akıl ve zeka oyunları formatörlük sertifikası ne işe yarar diye düşünüyorsanız, sizi çok yönlü bir eğitmen yapar. Sadece çocukların değil yetişkinlerin de strateji ve çözüm üretme yeteneğini geliştirir.

    Akıl Zeka, Satranç , Formatörlük, Akıl Zeka Oyunları, Sertifika
  • Eylül 14, 2022

     Farklı psikoloji paket seçenekleri ile kariyerinde başarıyı yakalamak isteyenlere Ömür Boyu Eğitim Merkezi avantajlar sunmuştur. Özelleştirilmiş paket seçenekleri ile belli bir alanda yoğunlaşarak kariyerinizde başarıyı kolayca yakalayabilirsiniz.

    Psikoloji Paketi, Psikoloji, Sertifika
  • Eylül 13, 2022

    Psikoloji Paketi 2 seçeneği çocuk terapistliği eğitiminin paket hali olarak düzenlenmiştir. Bu eğitim sayesinde çocuklara zeka testi yapabilirsiniz. Oyun terapisi eğitimi alarak onlara oyun kurmayı ve oynarken öğrenmeyi de öğretebilirsiniz. Özellikle çocuk gelişimi bölümü mezunlarının alacağı bu eğitimler, çeşitli eğitim merkezlerine yaptıkları başvuruların olumlu sonuçlanmasına yardımcı olur.

    Psikoloji Paketi, Psikoloji, Psikoloji Sertifikaları, Sertifika
  • Eylül 12, 2022

    Ömür Boyu eğitim Merkezi, eğitim almak isteyenler için eğitim destekli kurs ve sertifika programı paketi hazırladı. MEB Egzersiz Paketi 2 olarak düzenlenen bu eğitimler sonunda devlet üniversitesi onaylı sertifikalara da sahip olursunuz. Okullarda seçmeli ders olarak verilen bu kurslar sonucunda özel okullarda ve devlet okullarında derse girebilirsiniz. MEB’de öğretmenlik yapan kişiler bu sertifika sayesinde egzersiz ile destekleme yetiştirme kursları da açabilir. Özel teşebbüsler dışında para kazanmak amacıyla ya da sosyal sorumluluk projelerinde ders de verebilirsiniz. 

    Meb, Egzersiz , Sertifika
  • Eylül 10, 2022

    Kişilerde meydana gelen travmatik ve şiddetli duyguları ortadan kaldırma ya da yaşanılanlara karşı duyarsızlaştırma çalışmaları yapılan psikoterapi şekline EMDR terapisi denir. Göz Hareketleri İle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme olarak da bilinen EMDR terapisi ile travma geçmişi olan kimselerin hayata adapte olması kolaylaşır. Danışanlarınızın ön yargılardan, olumsuz ve kötü düşüncelerden arınarak yeni bir hayata başlamasını sağlayacak EMDR terapisi eğitimi alın.

    EMDR, Temel emdr, Terapi
  • Eylül 09, 2022

    Dil ve konuşma bozuklukları bazen duygusal bazen de fiziksel olabilir. Dil ve konuşma bozuklukları konusunda eğitim aldığınız zaman sorunun kaynağına da inebilirsiniz. Dil ve konuşma bozuklukları eğitimi sertifikası ile çevrenizdekilere ve danışanlarınıza yardımcı olabilirsiniz. Dil ve konuşma bozuklukları eğitim sertifikası aldığınızda dil ve konuşma terapisti olmazsınız.

    Dil Konuşma Bozukluğu, Bozukluklar, Dil, Terapi
  • Eylül 08, 2022

    Alacağınız eğitimin tüm kurumlarda ve firmalarda değer görmesi için üniversite onaylı olması önemlidir. Aşçılık kariyer basamaklarını daha kısa sürede tırmanmak istiyorsanız üniversite onaylı aşçılık sertifikası almanız gerekir. Eğer 13 yaşını tamamladıysanız ve okur yazarsanız üniversite onaylı aşçılık sertifikası alabilirsiniz. Üniversite onaylı aşçılık eğitimi sertifika programı almak için üniversite okumanıza gerek yok. Alacağınız aşçılık eğitimi ve sunumları üniversite hocaları tarafından kontrol edildiği için üniversite onaylı ibaresi size iş dünyasında birçok kapıyı açar.

    Aşçılık, Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Sertifika
  • Eylül 07, 2022

    Çocuk yogası eğitmenlik eğitimi, çocuk yogası hocası olmak için gerekli eğitim programlarındandır. Çocuk yogası eğitmen eğitimi ile çocukların kendi benliğini bulmasına yardımcı olursunuz. Çocuk yoga eğitmeni, çocuklara nefes tekniklerini, canlılar ile bağlantı kurabilmesini ve farkındalığı öğretir. Bu sayede çocuk büyümeden kendi içine doğru yolculuk yaparken isteklerini de gözden geçirir. Günümüzde çok sayıda yanlış kariyer planlaması yapan çocuk vardır. Bunun en büyük nedeni çocukların kişiliklerine dair birçok ayrıntının bilinmemesidir.

    Çocuk Yogası, Yoga, Çocuk
  • Eylül 02, 2022

    Çocuk terapistliği eğitimi ile çocuklarda meydana gelen her türlü psikolojik rahatsızlığa çözüm bulunmaya çalışılır. Çocuk terapisti; uyku problemleri, agresif tutumlar, yaşanılan travmalar, cinsel kimlik karmaşası gibi pek çok konuda çocuklara destek sağlar. Küçük yaşlarda çocuklarda başlayan çeşitli bağımlılıklar ve yaşanılan travma sonrası hayata adapte olunmasında da çocuk terapisti önemli rol oynar

    Çocuk,Terapistliği,Eğitimi,sertifika,Programı,
  • Ağustos 30, 2022

    Akıl ve zeka oyunları formatörlük eğitimi ile akıl zeka eğitmeni olarak eğitim verebilirsiniz. Akıl ve zeka oyunları formatörlük sertifikası ne işe yarar diye düşünüyorsanız, sizi çok yönlü bir eğitmen yapar. Sadece çocukların değil yetişkinlerin de strateji ve çözüm üretme yeteneğini geliştirir.

    Akıl Zeka, Satranç, Akıl Zeka Formatörlük
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR