Blog Başlık

  • Eylül 08, 2020

    Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı Eğitimi Nedir? Öğrenci Koçu Nasıl Olunur? ve Öğrenci Koçları Nerede Çalışabilir? Öğrenci koçluğuna dair aradığınız tüm soruların cevapları burada!

    öğrenci koçluğu eğitimi, öğrenci koçu nasıl olunur?, öğrenci koçları nerede çalışabilir?, öğrenci koçluğu eğitiminin faydaları, üniversite onaylı öğrenci koçluğu eğitimi
  • Psiko-Pedagojik Açıdan Çocuk Resimleri Analizi Nedir? Ne İşe Yarar? Psiko-Pedagojik Açıdan Çocuk Resimleri Analizi Eğitimi ile çocuğunuzun çizdiği resimleri anlayın ve analiz edin!

    Çocuk Resimleri Analizi Eğitim, Psiko-Pedagojik Açıdan Çocuk Resimleri Analizi, Resim Analizi Eğitimi, Çocukların Çizdiği Resimleri Anlama, Çocuğun Çizdiği Resimleri Yorumlama
  • Sağlıklı Beslenme Koçluğu Eğitimi Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Sağlıklı Besleneceğinizi Öğrenin ve Sağlıklı Beslenmenin Püf Noktaları Keşfedin!

    Sağlıklı Beslenme Koçluğu Eğitimi, Üniversite Onaylı Sağlıklı Beslenme Koçluğu Eğitimi, En İyi ve En Kaliteli Sağlıklı Beslenme Koçluğu Eğitimi, Sağlıklı Beslenme Koçluğu Eğitimi Nedir?
  • Uluslararası Geçerli Sertifika Nedir?, Ne İşe Yarar? Son zamanlarda adını sıkça duyar olduğumuz "Uluslararası Geçerli Sertifika" ne kadar geçerli ve güvenilir mi? 

    Uluslararası Geçerli Sertifika,Uluslararası Sertifika Güvenilir mi?,
  • Yaratıcı drama eğitmen eğitimi ile milli eğitim bakanlığına bağlı özel ve devlet okulları ile halk eğitim merkezlerinde egzersiz ve kurs açabilme imkânınız bulunmaktadır. Yaratıcı drama eğitimi aldıktan sonra iş dünyasında, insan kaynaklarında ve tiyatro kurslarında da çalışabilirsiniz.

    online eğitimi yaratıcı drama eğitimi
  •           Aile danışmanlığı eğitim programımız, MYK'nın tanımladığı aile danışmanının yetişme sürecine uygun olarak hazırlanmıştır. Bundan dolayı aile danışmanlığı eğitimimiz hem aile ve sosyal politikalar bakanlığının standartlarını hem de MYK standartlarını sağlamaktadırlar.Tüm bu nedenlerden dolayı aile danışmanlığı eğitimimize katılmanızı bekleriz. Ailelere profesyonel hizmet verdiğiniz ve vereceğiniz süreçte sizlerin yanında olmaktan mutluluk duyarız.

    aile danışmanlığı kursu,online aile danışmanlığı eğitimi
  • Bilişsel davranışçı terapi (BDT) ile ortaya konulan tedavi yöntemlerinin etkinliği bilimsel olarak sınanmış ve yüzlerce klinik araştırmayla bu tekniklerin birçok ruhsal rahatsızlıkta etkili olduğu gösterilmiştir. Bundan dolayı Bilişsel terapi ruhsal rahatsızlıkları açıklarken ve nedenlerini araştırırken psikoloji biliminin verilerine dayanır. BDT günümüzde psikoterapi alanında en önde gelen yaklaşımlardan birisi haline gelmiştir.

     

               Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini şimdi online olarak alabilirsiniz. Online BDT eğitimi a- senkron sistemler üzerinden alabilir. isterseniz ücretsiz olarak örgün BDT eğitimine katılabilirsiniz. 

     

                    Bilişsel davranışçı terapi nedir, Bilişsel davranışçı terapi sertifikası nereden alınır, Bilişsel davranışçı terapi eğitimine kimler katılabilir, Bilişsel davranışçı terapi sertifika programının içeriği nedir, Bilişsel davranışçı terapi eğitimini niçin almalıyım, BDT’nin diğer psikoterapi türlerinden farkı nedir, BDT ile hangi hastalıklar tedavi edilir, Bilişsel davranışçı terapi sertifikası ne işe yarar,Bilişsel davranışçı terapi sertifikasını kim veriyor gibi soruların cevabı omurboyuegitimde’de.

    bdt , bdt eğitimi, bilisel davranışcı terapi eğitimi, terapi, eğitimi
    • Kontenjan: Maksimum 25000 (25bin) kontenjan dolmuştur.
    • Ek Kontenjan: Maksimum 5.000 kişi ile sınırlıdır. Son "450" kontenjan. Kontenjanlar Dolmuştur.
    • Eğitimin Ücreti: ÜCRETSİZ.
    • Eğitim İşleyişi: Uzaktan Eğitim Teknolojisi İle Online.

     

    Öğrenci Koçluğu Eğitimi, Öğrenci Koçu Nasıl Olunur?, Öğrenci Koçu ve Eğtiim Danışmanı Olmak, En Kapsamlı ve En İyi Öğrenci Koçluğu Eğitimi
  • Sertifika; bir kursa katılıp, başarı ile bitirenlere verilen belge, öğrenim belgesidir. Yani kişinin bilgi gerektiren herhangi bir konuda niteliğini gösteren ya da kendisine verilmiş olan bir hakkı belirten belge demektir. Sertifika yetkinlik ve yeterliliğin ölçüsüdür. Sertifikalarınızı aldığınız kurumlar çok önemlidir. Eğitim kurumlarının en üstü olan üniversitelerden sertifika almak sizleri her zaman bir adım öne taşıyacaktır. Çünkü konu uzmanları, eğitimler ve materyallerin yetkinlikleri daha yüksektir. Üniversite onaylı sertifika programları hakkında bilgi almak için tıklayınız.

    sertifika, sertifika nedir, üniversite onaylı sertifika, geçerli sertifika
  • Aşçılık mesleğine olan ilgi her gecen gun artmaktadır.  İş bulmanın zor olduğu günümüzde aşçılık mesleği iş arayanlar için yeni bir kapı olmuştur. Birçok kurum dışarıdan yüksek maliyetlerle yemek söylemek yerine iş yerlerinde aşçı çalıştırmak istemektedir. Aşçılık sertifikasına sahip olan kişiler otellerde, ofislerde, fabrikalarda kısaca birçok kurumda çalışma imkânı bulmaktadır.

    aşçılık eğitimi, aşçı nasıl olunur
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR