Blog Başlık

  • Ocak 30, 2023

    Bir Yüksek Lisans Programı olan klinik psikoloji, yüksek lisans bireylerin psikolojik rahatsızlıklarını azaltmak ve hayat standartlarını yükseltebilmek açısından teorik bilimsel klinik bilgi ve deneyim katlanmış klinik psikologları yetiştirebilme amacıyla verilen bir yüksek lisans programıdır.

    klinik psikoloji,sınavsuz yüksek lisans
  • Ocak 27, 2023

    Bir psikolog terapi eğitimi olan Bilişsel davranışçı terapi eğitimi günümüzde psikoterapi sisteminin iki dalgasının en sık bir şekilde kullanıldığı Çağdaş teknikleri teorik altyapıları bilimsel temelleri ve klinik uygulamaları dahilinde psikologlara bilgi aktarımı hedeflemektedir.

    Uygulamalı, Bilişsel Davranışçı ,Terapi ,eğitimi
  • Ocak 26, 2023

    Özellikle küçük yaştaki çocukları Yaratıcı düşünme yeteneklerini geliştirmek ve onların iç dünyalarına sanat aşkını iyi bir şekilde oturtmak için tiyatro eğitmenlik eğitimi verilmektedir. Bu eğitimin amacı budur ve bunların yanı sıra eğitim gençlerin sosyal becerilerini de arttırmaktadır.

    tiyatro,eğitmenlik,sertifika,kursu,edevlette onaylı
  • Ocak 25, 2023

    Profesyonel Koçlar tarafından bireylere verilen hizmetlere yaşam koçluğu hizmeti denmektedir. Bireyler yaşam koçları ile birlikte belli bir hedefe ulaşmak bir problemi çözebilmek veya kendi yaşamlarında değişiklik yapmak istediklerinde yaşam koçlarıyla birlikte çalışmaktadırlar.

    yaşam koçluğu,sertifika,edevlette sorgulanabilir,üniversite onaylı
  • Ocak 20, 2023

    Kısa tanım olarak açıklamak gerekir ise egzersiz ve spor psikolojisi sporcu bireylerin spor yaptıkları süre boyunca karşılaştığı psikolojik sorunları kapsayan bir psikoloji dalıdır. Bu alanda çalışmak isteyenlerin ise alması gereken adı ise egzersiz ve spor psikolojisi eğitimidir. İçerik olarak bakıldığında egzersiz ve spor psikolojisi sporcular için büyük bir önem arz etmektedir. Çünkü egzersiz ve spor psikolojisinin sporcular bazında iki amacı bulunmaktadır.

    Egzersiz ,Spor Psikolojisi, Eğitimi,egzersiz spor psikoloji
  • Ocak 19, 2023

    WISC – R Zeka Testi 6-16 yaş birey grubuna uygulanan ve bir ila 1,5 saat arası süren bir bireysel zeka testidir. Özel öğrenme güçlüğü dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu gibi alanlarda zeka ölçümü dışında bu alanlarda da kişilerin gelişimine destek olmaktadır ve bu alanda destek veren bir eğitim setidir.

    WISC – R Zeka Testi, Çantası , Materyali , sertifika
  • Ocak 18, 2023

    Halk eğitim merkezlerinde görevde bulunan öğretmen kadrolu usta öğretici ile birlikte görev yapacak ücretli uzman ve usta öğreticinin halk eğitim merkezleri için gerekli olan bilgi ve becerilerini geliştirmek ve aynı zamanda mesleki tecrübelerine katkı sağlamak için düzenlenen bir eğitim programıdır.

    usta öğretici eğitimi,setifika,egitim
  • Tiyatro eğitmenlik eğitimi sertifika kursunun amacı çocuklarda bulunan Yaratıcı düşünme yeteneklerini geliştirmek ve onların iç dünyalarına sanatı doğru bir şekilde aşılamaktır. Bu eğitimler aracılığıyla çocuklara sosyal beceriler yani yaratıcılık farkındalık konuşma ve kendilerini düzgün bir şekilde ifade etme gibi yetenekleri geliştirmekte ve onlara tiyatro temelli bir eğitim vererek sanata topluma ve medyalara farklı bir bakış açısı kazandırmaktır.

    tiyatro,eğitmenlik,sertifika,kursu,
  • Aşçılık eğitim gıda sektörüne girmek isteyen insanların seçeceği yöntemlerden biridir fakat kısaca aşçılık mesleğinden bahsetmek gerekmektedir. Aşçılık mesleği insanların istekleri doğrultusundaki yemekleri hazırlayan gıda sektöründe bir daldır. Aşçılık mesleği tarihi olarak ise çok geçmişe dayanmaktadır. Yunan tarihinde dahi görülen aşçılar şu an günümüzde ise çok popüler bir meslek haline gelmiştir ve neredeyse her işletme için gereken bir meslek olmuştur.

    Aşçılık Eğitimi, Aşçılık Sertifikası, Uluslararası Aşçılık Sertifikası, Aşçılık Eğitimi
  • Terapi eğitimi adına koşullarınızı belirledikten sonra bu koşulları sağlayan kurumu bulmalı ve bulunan kurumdan eğitim almanız gerekmektedir. Ama biz sizleri bulma zahmetinden kurtararak en iyi ve en uygun eğitimi sunmaktayız.

     

    Bağımlılık Terapisi Eğitimi Programı, Bağımlılık Terapisi Sertifikası, Bağımlılık Danışmanlığı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR