Blog Başlık

  • İşitme kaybı sadece duyma yeteceğimizi etkileyen bir bozukluk değildir. İşitme kaybı yaşamın genel kalitesini etkilemektedir. Dil ve konuşma gelişimi, okuma becerileri, eğitimsel başarı, iş performansı, sosyal etkileşimler ve psikolojik durumu olumsuz etkileyebilir.

    konuşma bozuklukları, işitme sorunları, işitme problemleri
  • Dil ve konuşma gelişimi, okuma becerileri, eğitimsel başarı, iş performansı, sosyal etkileşimler ve psikolojik durumu olumsuz etkileyebilir. En İyi Dil ve Konuşma Güçlüğü Eğitimi Ömür Boyu Eğitim iş birliğinde uzman eğitmenler ya da akademisyenler tarafından hazırlanmıştır. Yeşil perde teknolojisi ve ileri düzey canlı eğitim video oluşturma ekibimiz tarafından uzaktan eğitime sunulmuştur.

    işitme problemli çocuklarda dil gelişimi, dil gelişimi, konuşma bozuklukları
  • Eylül 30, 2022

    Öğrenci koçluğu çok uzun süredir yapılan ve eğitim danışmanlığı alınan bir alandır. Öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı eğitimi ne işe yarar diye düşünebilirsiniz. Özellikle sınava hazırlanan ya da belli bir kariyer planı öngörülen çocuklara koçluk yapılır. Öğrenci koçu, motivasyon yöntemlerini ve etkili öğrenme şekillerini çocuklara aktarır. Koçluk hizmeti sadece çocuklara değil ebeveynlere de verilebilir. Sınav dönemlerinde çocuklar kadar ailelerin de tutumları önemlidir. Sadece sınav dönemlerinde değil, çocukların kariyer planında ebeveynlerin üzerine düşeni yapması için de ebeveynlere koçluk eğitimi verilebilir. Öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı kursu alarak iki taraf için de belli hedefler doğrultusunda hizmet verebilirsiniz. Koçluk yaptığınız kişilere zaman yönetimini öğretip onlar için eğitim planları yapabilirsiniz.

    Öğrenci Koçluğu, Sertifika, Online, Eğitim Danışmanlığı
  • Eylül 29, 2022

    Var olan eğitim modelleri içerisinde yüksek başarı sağlayan Montessori Eğitimi son yıllarda birçok okul öncesi kurum ve okullarda kullanılıyor. Montessori eğitimi sayesinde çocuklar yeteneklerine göre eğitim alırken kendi ihtiyaçlarını da anlayabiliyor. Montessori eğitim modeli şuan için dünya çapında çok sayıda ülkede kullanılıyor. Çocukların yeteneklerine göre eğitim görmesi onları hem bilgi yükünden kurtarıyor hem de yetenekleri doğrultusunda daha başarılı olabiliyorlar. Bu eğitim modelinde başarısı artan çocukları fark eden ebeveynler çocukları için Montessori eğitimi aldırıyor.

    Montessori, Eğitim, Sertifika, Montessori Uzmanlık
  • Eylül 28, 2022

    MMPI testi ile bireylerin kişilik özellikleri bilimsel yaklaşımla tespit edilir. Nevrotik ve psikotik testleri ile bireylerin ortaya koyduğu davranışlar bütünü bilimsel veriler ve çeşitli testler sonucunda incelenir. MMPI testi 10 farklı teşhis testi doğrultusunda yapılır. Klinik testler ve geçerlik testler sonucunda bireylerin kişilik özellikleri genel hatları ile ortaya çıkar. MPI testi 16 yaş üzerindeki kişilere uygulanabilir.

    Kişilik Testi, Minnesota, Envanter
  • Eylül 26, 2022

    Kodlama ve robotik eğitmenliği eğitimi sonunda kodlama ve robotik eğitmeni sertifikası verilir. Bu sertifikanın devlet üniversitesi onaylı olması kariyeriniz açısından avantajdır. Kodlama ve robotik eğitmeni olduğunuz zaman özel teşebbüslerde ya da kamu kurumlarında ders verebilir veya çalışabilirsiniz.

    Peki, kodlama ve robotik eğitmeni olmak ne işe yarar? Bilgisayarın ve internetin gün geçtikçe hayatımızın içine daha da girmesi bu konuda profesyonel eğitim almayı da zorunlu kılar. Bilgisayar ve kodlama alanında yeteneği olan kişilere bu eğitimin verilmesi yeteneklerin açığa çıkmasına yardımcı olur. Gelecekte kodlama ve robotik alanında önemli çalışmalara imza atacak kişileri bu eğitim programı sayesinde yetiştirebilirsiniz.

    Robotik Kodlama, Kodlama, Sertifika , Robotik
  • Eylül 23, 2022

    Ömür Boyu Eğitim Merkezi nitelikli eleman yetişmesi ve farklı iş imkanlarından yararlanmanız için indirimli paket seçenekleri sunuyor. Bu paketlerden biri de Süper Paket 9 Eğitim seçeneğidir. Adından da anlaşılacağı gibi 9 farklı üst düzey eğitim tek pakette birleştirilmiştir. Bu sayede birden çok eğitim almak isteyenler indirimli olarak eğitim ve kurs programlarından yararlanabilir. Öncelikle belirtmek gerekir ki bu eğitim programı alanında uzman ve profesyonel eğitmenler tarafından hazırlanmıştır. Dolayısı ile bu eğitimi uzman psikologlar, doktorlar ve psikolojik danışmanlar verir.

    Sertifka, Süper Paket, Paket Eğitimler, Online
  • Eylül 22, 2022

    Hızlı okuma eğitmen eğitimi programı ile hızlı okuma öğretmenliği yapabilirsiniz. Daha fazla kitap okumak ve özellikle sınavlara hazırlanırken öğrencilerin paragraf sorularını daha rahat çözebilmesi için koçluk yaparsınız.

    Hızlı Okuma, Eğitmenlik, Hızlı Okuma Kursu
  • Eylül 21, 2022

    Hasta kayıt kabul sertifikası hastanelerde kayıt yapmak ve doktorların yanında tıbbi sekreterlik yapmak için alınabilir. Çok fazla önemsenmese de aslında hastanelerde hasta kayıt kabul bölümü işleyişi hızlandıran bir birimdir. Sürekli olarak insanlarla iletişim halinde bulunmaları ve hızlı hareket etmeleri gereken kişilerin bu eğitimi alması gerekir. O sebeple de hasta kayıt kabul eğitimi verilir.

    Hasta Kayıt Kabul, Tıbbı Sekreter, Sertifika
  • Eylül 19, 2022

    Egzersiz ve spor psikolojisi eğitimi ile spor ve egzersiz yapan kişilerin davranışları doğrultusunda destek verilebilir. Spor ve egzersiz süreci oldukça uzun ve yorucu bir süreçtir. Özellikle farklı spor dallarında turnuvalara ve olimpiyatlara hazırlanan kişiler bir süre sonra mental olarak kendilerini çok yorgun hisseder. Sporcularda kaygı ve duygu yönetimi bu eğitim programı ile kontrol altına alınabilir.  Sürekli olarak daha iyisini yapmaya çalışmak ve sürekli aynı egzersizler üzerinde çalışmak, sporcularda bıkkınlığa sebep olabilir.

    Spor Koçluğu, Spor, psikoloji, Spor Egzersizleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR