Blog Başlık

  • Ağustos 29, 2022

    Aile ve evlilik terapisi çiftlerin aile içinde daha sağlıklı iletişim kurmasına yardımcı olur. Çiftlerin birbirleri ve çocukları ile kurduğu sağlıklı iletişim ailenin huzurunu da artırır.

    Aile, Evlilik, Aile ve Evlilik Terapisi
  • Ağustos 27, 2022

     Kariyerinize aşçı yardımcısı ya da şef aşçı olarak devam etmek istiyorsanız bunun ilk basamağı Aşçı Yardımcılığı kursudur. Elinin lezzetine güvenen ya da ileride kendi işletmesini açmak isteyen kişiler aşçı yardımcılığı kursu alarak kariyerlerinde başlangıç yapabilir.

    Aşçı yardımcısı, Aşçı
  • Ağustos 26, 2022

    Hasta ve yaşlı bakım sertifikası, hasta ve yaşlı bakımı kursları sonunda verilir. Hasta yaşlı bakım sertifikası ne işe yarar diye düşünebilirsiniz. Ancak hasta ve yaşlı bakım eğitimi oldukça önemli bir konudur. Yaşlı ve hasta kişilerin bakımları diğer insanlara göre zordur.

    Hasta, Yaşlı bakım, sertifika
  • Ağustos 25, 2022

    Aşçılık eğitim sertifikası almak sizi gastronomi alanında deneyimli biri haline getirir. Okur yazar olup 13 yaşını tamamlamış kişiler Aşçılık kursu alarak dilediği yerde çalışmak için başvuru yapabilir.

    aşçılık sertifikası,aşçı yardımcı,180 saat,sertifika
  • Ağustos 24, 2022

    Akıl zeka oyunları ve satranç öğretmeni nasıl olunur merak edenler için çeşitli eğitim programları vardır. Mesleğinize ek olarak donanımınızı artırmak ya da boş zamanlarınızda satranç eğitimi vererek ek gelir kazanmak istiyorsanız satranç eğitimi iyi bir fırsattır.

    Akıl Zeka , Oyunları, Satranç Öğretmeni
  • Ağustos 23, 2022

    Aile ve yaşam koçluğu yapabilmek için MEB ruhsatlı eğitim programlarına kaydolup sertifika almak gerekir. Aile ve yaşam koçluğu sertifikası alan kişiler farklı merkezlerde de rahatlıkla çalışabilir. Mezun olduğunuz psikoloji ya da psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümlerine ek olarak alacağınız bu sertifika sayesinde çalışma alanınız da genişler. İş hayatında tek yönlü olmak sizi hem para kaybettirir hem de başarıyı getirmez.

    Aile,Yaşam Koçluğu,danışmanlık
  • Aile Danışmanlığı Uzmanlık Sertifikası Nasıl Alınır?

    Tıp, psikoloji, PDR, psikiyatri, sosyal hizmet ve çocuk gelişimi bölümlerinde 4 yıl eğitim görmüş kişiler aile danışmanlığı eğitimi alabilir. Aile danışmanlığı sertifikası son yıllarda birçok kurum tarafından önemli görülen eğitimlerdendir. Özellikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile adli makamlarca aile danışmanından çok fazla destek alınır.

    aile danışmanlık eğitimi, aile danışmanlık sertifikası
  • Ağustos 15, 2022

        Tanılamada artikülasyon bozukluğu olan çocuğun hangi seslerde ve hangi artikülasyon problemlerinin (düşürme , ekleme , değiştirme , bozma) hangisinde sıkıntı olduğuna karar verebilmek gerekir . Artikülasyon bozukluğunun derecesi saptanmalıdır. Saptamanın daha doğru , eksiksiz, ayrıntılı biçimde yapılması için çeşitli testler uygulanmaktadır .Artikülasyon testleri; çocuğu konuşturma, okutma, sorulara karşılık verme,  gibi değişik biçimlerde olabilmektedir. Testlerde hangisinin kullanılacağı çocuğun durumuna göre değişir. Okuma biliyorsa okumaya yönelik testler (paragraf , cümle , testleri) bilmiyorsa resimli(nesneli-sorulu)testler kullanılır. Çocukla yüz yüze ve serbest konuşarak da artikülasyon bozukluğu tanılaması yapılabilir.

    Konuşma engelli çocuklar,tanımlama
  • Ağustos 04, 2022

    Rasgele seçilen kimselerin, temsil ettikleri insanların hisleri ve algılarına ulaşabildikleri özel bir enerji alanı vardır. Bir aile sisteminin enerji alanına ayak basarak, o sistemdeki ilişkilerin gerçeklerini anında algılayabiliriz. Bu olgu değişik uzmanlarca "morfojenetik alan", "bilgilendirici alan" veya "bilme alanı" olarak adlandırılır. Seans sırasında, temsilciler yerlerini değiştirip verilen kısa cümleleri tekrarlarlar.

    Aile dizimi, aile dizimi grup çalışması,aile dizimi bireysel çalışma,aile dizimi uygulayan yerler,aile dizimi fiyatları,aile dizimi uygulama ücretleri
  • Ağustos 04, 2022

    Aile; bir toplumun en küçük yapı taşı olarak değerlendirilir. Bir bireyin yetiştiği,kendini geliştirdiği, ilişkiler kurduğu bu ortamda hayatının geri kalanın etkileyecek her şey ile beraber yaşamaktadır.

    Aile dizimi, aile dizimi grup çalışması,aile dizimi bireysel çalışma,aile dizimi uygulayan yerler,aile dizimi fiyatları,aile dizimi uygulama ücretleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR