Blog Başlık

  • Wisc- R zeka testi sertifikası, eğitim sonunda size testi uygulama yeterliliği sağlayan belgeye denir. Bu sertifika ile alt testleri ve ana test grubunu çocuğa ne şekilde uygulayacağınız öğretilir. Wisc- R zeka testi doğru ve yanlış cevabı olan testlerden değildir

    wicr zeka testi, en iyi wiscr zeka testi, en iyi wisc-r testi, wisc-r zeka testi
  • Wisc- R zeka testi sadece kağıt üzerinden yapılan testlerden değildir. 6 yaş ile 16 yaş arasındaki çocukların IQ seviyesini ölçtüğünden çeşitli materyalleri vardır. Bu materyallerin her biri zekanın farklı bir yönü ile ilgilidir. İnsan zekası sosyal, bilişsel, aritmetik, muhakeme ve kültürel zekanın toplamıdır. Yaş aralıklarına göre çocuğun bu zeka türlerinin belli seviyede olması gerekir. Wisc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi ve materyali çocuğun yaşıtlarına göre zeka seviyesini belirler.

    wicr zeka testi, en iyi wiscr zeka testi, en iyi wisc-r testi, wisc-r zeka testi
  • Şubat 03, 2023

    Wısc-r, Wechsler Çocuklar İçin Zeka Ölçeği’nin kısaltmasıdır. Wısc- r eğitimi ise 6 yaş ile 16 yaş arasındaki çocuklara uygulanan zeka testinin uygulanması için alınan kurstur.

     

     

    Wısc- R Eğitimi,Sertifika,eğitim, wisc-r eğitimini kimler alabilir,wisc-r eğitimi online, WISC-R Eğitimi ÜCRETİ
  • Şubat 03, 2023

    Sertifika programları mesleki kapasiteyi artıran ve başarı sağlayan eğitimlerdir. Wısc- R zeka testi sertifika programı da bu amaçla kursiyerlere verilir. 

    Wısc- R Zeka, Testi Sertifika,programı
  • Şubat 03, 2023

    Bir eğitim programı olan temel Pedagoji eğitimi ile eğitim alan bireyler çocukların iç dünyasını teorik bilgilerden daha çok empati yoluyla yaklaşmakta ve bu empati yolu ile çocukların iç dünyasını keşfetme imkanına sahip olmaktadır.

    temel pedagoji,egitimi,sertifika,edevlette sorgulabilir
  • Şubat 01, 2023

    Önden kısa bir tanım olarak geçmek gerekir ise işyeri psikolojisi uzmanları işyerinde çalışan kişilerin işyeri atmosferi karşısında yaşadıkları ortamı analiz ederek sorunlara çözüm bulur ve iş ortamını daha verimli ve daha rahat bir işyerine çevirir.

    işyeri psikolojisi,uzmanlık eğitimi,sertifika,online eğitim
  • Ocak 31, 2023

    Bütüncül psikoterapi danışanların durumlarını ihtiyaçlarına göre tüm psikoterapi tekniklerinden hangisini uygulaması gerektiğini belirlemesine yardımcı olan ve bu amaçla farklı tekniklere entegre etmeyi sağlayan bir terapi yöntemidir. Esneklik barındıran bu psikoterapi modelinde Evrensel uygulamalar içinde uygundur ve oldukça da pratik kullanışa sahiptir günümüz 100 yılı içinde birden fazla psikoterapi ekolü gelişmiştir.

    Uygulamalı, Bütüncül ,Psikoterapi ,eğitimi
  • IQ’nun test edilmesi çocuklarda Wısc- R zeka testi ile mümkündür. Birçok ülke tarafından kullanılan, güvenilir test grubundan kabul edilir. Wısc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi sertifikası alırsanız çocuklara testi yapabilirsiniz. Wısc- R zeka testi yapılırken uzman kişilerce uygulanmalıdır.  Tekrarlandığında ya da uygulama şekline uyulmadığında yanlış sonuç almanız mümkündür. 6 aylık bekleme süresine uyularak tekrarlarsınız. 6 ay dolmadan test uygulandığında IQ yüksek çıkar.

    wiscr zeka testi, wiscr zeka testi uygulayıcı sertifika, wiscr zeka testi sertifikası
  • Ödediğiniz ücreti karşılayacak eğitim ve belgeye sahip olmak için araştırma yapmak gerekir. Araştırmanın en küçük ayrıntıları dahi içerecek şekilde yapılmasının faydası büyüktür. Her sertifika programında olduğu gibi Wısc- R zeka testi eğitimi için de bu durum geçerlidir.

    wicr zeka testi, en iyi wiscr zeka testi, en iyi wisc-r testi, wisc-r zeka testi
  • Wısc- R zeka testi sadece kağıt üzerinden yapılan testlerden değildir. 6 yaş ile 16 yaş arasındaki çocukların IQ seviyesini ölçtüğünden çeşitli materyalleri vardır. Bu materyallerin her biri zekanın farklı bir yönü ile ilgilidir. İnsan zekası sosyal, bilişsel, aritmetik, muhakeme ve kültürel zekanın toplamıdır

    Wısc-R, Zeka Testi, Uygulayıcı Eğitimi ,Wiss-r Zeka Testi Materyalleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR