Blog Başlık

  • Mart 07, 2023

    Çocuğun zihin, beden ve ruh gelişimini desteklemek için yogadan yararlanılır. Çocuk yogası eğitimi, yoganın çocukların kavrayıp anlayacağı şekle dönüştürülmesidir. Oyun, masal ve müzik eşliğinde yoga yaparken kendi içine yönelmesini sağlar. Arkadaşlarına, canlılara ve çevresine karşı farkındalığı çocuk yogası ile artar. 

    çocuk yogası,sertifika eğitimi,ömür boyu eğitim,çocuklara yönelik sertifika
  • Mart 06, 2023

    Ayakta ve yataklı hasta sağlığı ile ilgilenen kurumlarda hasta kayıt kabul elemanı çalışır. Randevu verme, hasta karşılama ve bilgisayara veri girme vb. işleri yapan bu kişiler sertifika ile çalışabilir. Hasta kayıt kabul eğitimi alınsa da kurs bitiminde sertifika sınavından başarılı olmalısınız.

    hasta kayıt kabul,hasta kayıt karşılama sertifikası
  • Wısc- r zeka testi eğitiminde 1.grup sözel, 2.grup ise performans testine dair her türlü bilgiye sahip olursunuz. Bu eğitimden sonra testin uygulayıcısı olursunuz.

    wiscr zeka testi, wiscr zeka testi uygulayıcı sertifika, wiscr zeka testi sertifikası
  • Wısc- R zeka testi eğitimi ise 6 adet test grubunun çocuğa ne şekilde uygulanacağını anlatan kurstur. Bu kurs ile Wisc-R zeka testi uygulayıcısı olursunuz.

    wiscr zeka testi, wiscr zeka testi uygulayıcı sertifika, wiscr zeka testi sertifikası
  • Mart 04, 2023

    Dünya üzerinde uygulanan en iyi eğitim modeli olarak bilinmesi yüzlerce ülkede kullanılmasını yaygınlaştırmıştır. Montessori eğitimi, çocuğa özgülenmiş içeriklerle hazırlandığından öğrenmeyi kolaylaştırır. Her çocuğun öğrenme eşiği aynı olmadığından Montessori eğitimi alıp uygun program hazırlayabilirsiniz. Montessori eğitimi sertifikası, eğitmen olmak için zorunludur. Montessori okulları ve eğitim kurumlarında çalışacaksanız özgeçmişinizde Montessori eğitimi sertifikası olmalıdır. 

    montesorri eğitimi,sertifika eğitimi
  • Mart 03, 2023

    Psikolojide kısa sürede büyük etki sağlayan yöntemler arasında olan uygulamalı bilişsel davranışçı terapi sık kullanılır. Psikolojik davranışsal bozukluklarında gösterdiği başarı sebebiyle ruh sağlığı uzmanlarının en önemli silahı olarak görülür. Birçok psikoterapi yöntemi ve psikoloji tekniği ile birlikte kullanılması etkisini artırır. 

    Uygulamalı, Bilişsel Davranışçı ,Terapi ,eğitimi
  • Mart 02, 2023

    Wısc- R zeka testi eğitimi ve çantası çocuklarda IQ’yu ölçmek için kullanılır. Uzun araştırmalar sonucunda diğer IQ testleri ile kıyaslandığında en güvenilir testlerden olduğu bilinir. Dünya üzerinde birçok ülkede ve ruh sağlığı merkezinde Wısc- R zeka testi uygulanır. Yetişkin bireylerde çok iyi sonuçlar vermesi çocuklarda da kullanılmasını ve onlara uyarlanmasını sağlamıştır. 

    Wısc-R, Zeka Testi, Uygulayıcı Eğitimi ,Wiss-r Zeka Testi Materyalleri
  • Mart 02, 2023

    Wısc- r zeka testi çantası ve materyali, Wısc- R zeka testi için gerekli her türlü materyal içindedir. Wısc- R zeka testi çocuklara uygulanan toplamda 6 adet test grubudur.

    Wısc-R, Zeka Testi, Uygulayıcı Eğitimi ,Wiss-r Zeka Testi Materyalleri
  • Mart 02, 2023

    Güvenilirlik oranı yüksek bireysel zeka testleri içinde en çok tercih edilen Wısc- R zeka testidir. Bireysel zekayı ölçecek 5 ana grup test ve 1 alt grup testten oluşmaktadır.

    Wısc-R, Zeka Testi, Uygulayıcı Eğitimi ,Wiss-r Zeka Testi Materyalleri
  • Mart 01, 2023

    Üniversite ile ortak çalışma yürütülerek hazırlanan pilates eğitmenliği eğitimi alarak spor yaparken gelir kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Ömür Boyu Eğitim’den pilates eğitmenliği eğitimi için kayıt yaptırıp sertifika almaktır.

    pilates eğitmenliği,online eğitim,plates eğitmenliği sertifikası
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR