Blog Başlık

  • Nisan 03, 2023

    Öncelik olarak ücretli öğretmenlik nedir bunu açıklayarak başlamak daha doğru olacaktır. Ücretli öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen kadrosunda açık olması durumunda ders ücretleri karşılığı ile sözleşme imzalayarak işe alınan öğretmenlere denilmektedir. Ücretli öğretmenlik başvuruları ise ilçe milli müdürlüğüne yapılmaktadır ve yapılan sözleşme yalnızca bir öğretim yılı için yapılabilir.

    ücretli öğretmenler sertifikası,edevlette sorgulanabilir
  • Tıbbi sekreter eğitimi tıbbi sekreter olarak çalışmak isteyen veya çalışan sektör değiştirmek isteyen kendini geliştirmek isteyen ve daha etkili bir şekilde çalışmak isteyen sekreter adayları ve sekreterler için tasarlanmış bir eğitim programıdır

    tıbbi sekreterlik,hasta karşılama,sertifika
  • Mart 27, 2023

    Wisc-r eğitimi nedir denildiği zaman genel tabirleri açıklamak gerekirse Wisc-r cihazı zeka testi uygulayıcı sertifika programının adıdır. Wisc-r zeka testi sertifika programı eğitimi ile bu alanda çalışacak uygulayıcılara ve özellikle çocuk gelişim ve psikoloji dalında uzmanlaşmak isteyen kişilerin Wisc-r zeka testi eğitimi alması gerekmektedir. Uzman kişiler bu test hakkında tüm teorik ve pratik bilgileri doğrudan öğrenir ve uygulamaya koyarlar Wisc-r zeka testi uygulayıcı sertifikası ile birlikte bu testi uygulamaya yorumlamaya ve raporlama aşamalarında yetkili uzman birer kişi olmaktasınızdır.

    Wısc-R, Zeka Testi, Uygulayıcı Eğitimi ,Wiss-r Zeka Testi Materyalleri
  • Psikoloji eğitimleri, ruh sağlığı uzmanlarının verdiği hizmetlerin kalitesini artırmak amacı ile oluşturulur. Psikoloji, psikolojik danışmanlık ve tıp mezunları ağırlıklı olmak üzere terapilerde kullanılan yöntemleri artırır.

    psikoloji eğitimleri, psikoloji eğitim programları, psikoloji alanında eğitimler, psikoloji eğitim ve sertifika, psikoloji eğitimi sertifikası, psikoloji eğitimi online, psikoloji eğitimi veren üniversiteler, psikoloji eğitimi uzaktan
  • Mart 22, 2023

    Dil ve konuşma terapisi yüksek lisans eğitimi, sertifika programlarından farklıdır. Sertifika programı size araştırma yetkisi verse de uzman dil ve konuşma terapisti unvanı alamazsınız. Brussels Capital University güvencesi ile dil ve konuşma terapisi yüksek lisans eğitimi almanız uzman dil ve konuşma terapisti unvanı kazandırır. Akademik düzeyde eğitim alacakların yüksek lisans programına başvurması yeterlidir. Eğitimi satın aldıktan sonra oluşturulan program çerçevesinde derslere uzaktan katılırsınız. 

    dil ve konuşma,yüksek lisans,eğitim
  • Mart 16, 2023

    Aşçılık yapma isteğinizin altında yatan sebep her ne olursa olsun eğitiminiz ve sertifika aldığınız kurum önemlidir. Alacağınız aşçılık eğitimi ve sertifikası kariyerinizi inşa eder.

    aşçılık sertifikası,aşçı yardımcı,180 saat,sertifika
  • Mart 15, 2023

    2021 yılında yapılan düzenleme ile eğitim kurumlarında müdür veya müdür yardımcılığı yapacakların eğitim yönetimi sertifikası alması zorunludur. Müdür ve müdür yardımcısı olmak için eğitim yönetimi sertifikası veren üniversiteler ile görüşebilirsiniz. Eğitim yönetimi sertifikası üniversiteler veya üniversite ile çalışan kurumlarca da verilir. Ortak çalışma yapan kurumlar üniversitelerden daha az ücretle sertifika programı açar.

    eğitim yönetimi sertifkası,edevlette sorgulanabilir sertifika
  • Mart 13, 2023

    Psikanaliz eğitimi nedir sorusuna cevaplayarak başlamak psikanaliz eğitimi adına iyi bir başlangıç olacaktır. Psikanaliz ruhsallığın değişik boyutlarda süreçlerde ve katmanlarda inceleyen bir bilim dalıdır. Ruhsal soru arayış, sorun ve bozukluklar çerçevesinde etkili bir tedavi yöntemidir ve günümüzde ise bu tedavi yöntemi iyi verildiği takdirde oldukça etkilidir.

    psikanaliz eğitimi sertifikası,edevlette sorgulanabilir
  • Mart 10, 2023

    Eğitim hayatının en başından düzenli ve programlı olarak ilerlemesi başarının kaçınılmaz olmasını sağlar. Öğrencilerin akademik hayatlarını şekillendirme konusun da profesyonel destek almak yanlış kararlar alınmasını engeller. Öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı bunu gerçekleştirmek için ideal programlardan biridir. 

    Öğrenci,Koçluk,Onaylı Sertifika,Edevlette sorgulabilir
  • Mart 08, 2023

    Kendi ihtiyacını göremeyecek ve bakıma muhtaç hasta ve yaşlılara bakabilmek için hasta bakıcı eğitimi verilir. Hasta bakıcı eğitimi alarak sevdiklerinize bakabileceğiniz gibi hasta bakıcılığı meslek olarak yaparsınız. Hastaların ve yaşlıların ilaç saatini takip etmek, kişisel hijyeni sağlamak ve bakım görevini üstlenmek için hasta bakıcı eğitimi gerekir. Hasta bakıcı eğitimi alıp özel ve resmi kurumlarda veya evde bakım hizmeti verebilirsiniz. Hasta bakımı ve yaşlı bakımı hizmeti veren yerlerde sertifikanız ile çalışıp gelir kazanırsınız. Meslek edinmek isteyenler, hasta bakıcılığı yapacaklar hasta bakıcı eğitimi alarak her yerde çalışabilir.  

    hasta bakıcı sertifikası,hasta bakım sertivikası,edevlette sorgulanabilir sertifika
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR