Blog Başlık

  • Ocak 07, 2024

    Psikolog, pedagog, aile danışmanı, psikolojik danışman, psikiyatr, akıl ve ruh sağlığı uzmanları psikoloji eğitimleri alarak terapi uygular. Psikoloji eğitimleri büyük bir kısmı psikoterapi tekniklerinin anlatıldığı ve sertifika verildiği programlardır.  

    psikoloji eğitimleri,edevlette sorgulanabilir sertifika
  • Ocak 04, 2024

    Akıl zeka oyunları kadar satranç eğitmenliği eğitimi alacakların sayısı da fazladır. Satranç eğitmenliği sertifikası ile satranç öğretmeni ve satranç eğitmeni olursunuz. Taşların hamleleri, satranç stratejileri, vezir gambiti, Sicilya savunması vb. gibi dersler satrancı başkalarına öğretmenizi kolaylaştırır.

    satranç sertifikası,edevlette sorgulabilir sertifika
  • Ocak 01, 2024

    Sağlıklı Büyüme: Düzenli uyku, bebeklerin fiziksel ve zihinsel gelişimi için hayati öneme sahiptir.

    Uyku eğitimi, bebeklerin daha düzenli ve kesintisiz uyumasını sağlayarak bu gelişimi destekler.

    uyku koçluğu, uyku eğitmenliği
  • Ekim 19, 2023

    Ergenlik (Kimlik Bütünlüğü-Kimlik Karmaşası) Yaklaşık olarak 12-18 yaş arasında tanımlanan bu dönemin çatışması rol karmaşasına karşı benlik bütünlüğüdür. Birey kendini psikolojik olarak tanımlamaya başlar çünkü bu yaşa kadar bilişsel gelişimi sadece somut kavramlarla işlem yapmasına olanak verirken, ergenlik dönemiyle birlikte soyut kavramlar da hayatına dahil olmaya başlar. daha önceden kendini sadece somut özellikleri ve ailesinin onu gördüğü şekliyle tanımlarken bu gelişmeyle birlikte duyguları, ilişkileri, tutumları gencin kendini tanımlarken göz önüne aldığı özellikler olur. Ailesinin anlatılarından koparak, kendi soyut kavramlarıyla yeni bir dünya oluşturmaya çalışan gence dünya o kadar kaotik gelir ki keskin genellemelere ihtiyaç duyar. Böylelikle kendi iç dünyasında tutarlılık sağlayacağına inanır. Dünyasının kendi kontrolünde güvenli bir yer olarak algılanması ihtiyacı, fanatik düşüncelerin oluşmasına sebep olur ve bu süreç aslında bu dönem için normaldir.

    Ergenlik,Kimlik Bütünlüğü
  • Ekim 13, 2023

    Öğrenci Koçluğu Ve Eğitim Danışmanlığı Eğitim Sertifika Kursu Ücretleri Ne Kadardır?

    Öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı, eğitim dünyasında önemli bir yere sahip olan profesyonel disiplinlerdendir. Bu alanda uzmanlaşmayı ve kariyer yapmayı planlayanlar için doğru eğitimi almak, oldukça kritiktir. Ancak bu eğitimin maliyeti, birçok kişi için merak konusudur.

    öğrenci koçluğu eğitimi, Öğrenci Koçluğu Ve Eğitim Danışmanlığı sertifikası ücreti
  • Öğrenci Koçluğu Ve Eğitim Danışmanlığı Eğitim Sertifika Kursu Ne İşe Yarar?

    Koçluk Merkezi Ne İş Yapar?

    Öğrenci Koçluk Merkezinde Ne Yapılır?

    Öğrenci Koçluk Merkezinde Neler Yapılması Yasaktır?

    öğrenci koçluğu sertifikası, eğitim danışmanlığı sertifikası
  • Hasta Bakıcı Belgesi Nasıl Alınır?

    Hasta bakıcı belgesi almak, bakım hizmeti verenlerin hem profesyonelliklerini kanıtlamaları hem de hizmetlerini daha geniş bir kitleye sunmaları açısından önemlidir. Bu makalede, hasta bakıcılığı belgesi ve uluslararası geçerliliği olan sertifikaların nasıl alınabileceği konusunda bilgi vereceğiz.

    hasta yaşlı belgesi, hasta bakıcı sertifikası, geçerli yaşlı bakım belgesi, hasta yaşlı bakım kursu
  • Ekim 11, 2023

    Yaş aralığı en geniş olan dikkat testleri arasında D2 dikkat testi bilinir. 9 yaş ile 60 yaş aralığındaki bireylerin dikkat düzeyini, psikomotor hızını, ve algılama hızını ölçer. Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu teşhisinde test sonuçları kullanılır. D2 dikkat testi yapılırken kullanılan test tablosunda figürler ve sayılar yer alır. Bu figürler ve sayılar içerisinde sizden d ile p harfini bulmanız beklenir.

    D2 Dikkat Testi,edevlette sorgulanabilir sertifika
  • Ekim 05, 2023

    Uygulamalı bütüncül psikoterapi eğitimi terapistlere Danışan kişilerin durumuna ve bu duruma bağlı olarak hangi psikoterapi tekniğinin uygulanacağını belirleyen ve bu amaç doğrultusunda farklı teknikleri entegre etmeyi amaçlayan bir psikoterapi eğitimidir. Çok esnek bir yapıya sahip olan bu psikoterapi eğitimi modeli evrensel uygulamalar için de uygun bir haldedir ve bu gibi durumların yanı sıra oldukça pratiktir.

    Uygulamalı Bütüncül Psikoterapi,edevlette sorgulanabilir sertifika
  • Ekim 01, 2023

    Bir Yüksek Lisans Programı olan klinik psikoloji, yüksek lisans bireylerin psikolojik rahatsızlıklarını azaltmak ve hayat standartlarını yükseltebilmek açısından teorik bilimsel klinik bilgi ve deneyim katlanmış klinik psikologları yetiştirebilme amacıyla verilen bir yüksek lisans programıdır.

    sınavsız klinik yüksek lisans , psikoloji yüksek lisans
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR