Blog Başlık

  • Mart 15, 2024

    İlk yardım eğitimi, sağlık alanında çalışsın ya da çalışmasın herkesin alması gereken önemli eğitimlerdendir. Temel ilk yardım eğitimi veren çok sayıda kuruluş vardır. Temel ilk yardım eğitimi sertifika programı sonunda size Anlaşmalı Üniversite onaylı ilk yardım eğitimi sertifikası verilir. Temel ilk yardım eğitimi sertifikası ilk yardım konusunda deneyimli olduğunuzu da gösterir. Bazı işyerlerinde özgeçmişinizde temel ilk yardım eğitimi sertifikanızın olması işe alınmanızı sağlayabilir. Özellikle bazı ağır sanayi işlerinde temel ilk yardım eğitimi sertifikasının olması başvuru şartları arasındadır.

    Temel İlk Yardım Sertifikası, E-Devlette Sorgulanabilir Sertifika,Üniversite Onaylı
  • Mart 14, 2024

    Hijyen eğitimi, hayatın her alanında gerekli olan sertifika programlarından biridir. Hijyen Eğitimi Yönetmeliği kapsamında uygun yöntemler ve teknikler ile toplum sağlığını korumanız mümkündür. Özellikle gıda ürünleri, toplu eğlence merkezleri, güzellik salonları, hamam, sauna, kaplıca gibi yerler insan vücudu ile direkt temas eder.

    Hijyen Eğitimi Sertifika Programı,Üniversite Onaylı Sertifika,E-Devlette Sorgulanabilir
  • Mart 13, 2024

    Dünya da ve ülkemizde devlet tarafından ve özel olarak hasta yaşlı bakım merkezleri kurulmakta ve burada yaşlılarımız için özel bakımlar sağlanmaktadır. Bakım merkezlerinin artması bu alanda teşviklerin sağlanması mesleki açıdan da hasta bakıcılara da büyük oranda gerek duyulmaktadır. Yaşlı nüfusun fazla olduğu ülkede hasta bakıcı sıkıntısı yaşandığını ve ülkemizden bu ülkelere göçlerin gerçekleştiğini gözlemleyebilmekteyiz. Yurt dışında çalışılabilmesi için kişilerin Uluslararası Yaşlı Bakım Sertifikası alarak yurt dışında bu alanda hizmet edebilmektedirler.

    hasta bakıcı sertifikası,hasta bakım sertifikası,edevlette sorgulanabilir sertifika,uluslarası geçerli sertifika
  • Mart 12, 2024

    Adli Psikoloji hukuk ve psikolojinin çalışma alanlarının kesişme noktasıdır. Bu alanların kendilerine göre farklı değerleri, felsefeleri olduğu gibi, olaylara bakış açıları ve yöntemleri bulunmaktadır. Psikoloji hastalara yardımı olarak, akıl ve ruh sağlıklarını düzene koymayı hedeflerken, hukuk kişiler arasındaki anlaşmazlıkları adaletin yardımıyla çözmeyi hedefler. Bu alan yasaların insanlar üzerindeki etkilerini, insanların yasalar üzerindeki etkileri inceleyen bir alandır. Adli Psikoloji Eğitimi ile bu alana yetkinlik kazandıracak bireyler yetişmesini sağlamaktadır.

    Adli Psikoloji,Online Eğitim ,E-Devlette Sorgulanabilir Sertifika
  • Mart 11, 2024

    Öncelikle Montessori Eğitmen Eğitimine giriş yapmadan önce, Montessori Eğitimi nedir, neden önemli bir eğitim metodu olarak değerlendirilmektedir kısaca bilgi verelim sizlere. Montessori Eğitimi Uzun zamandır duyulan ancak ülkemiz de son 10 yıldır aktif olarak eğitimleri verilmeye başlayan bir eğitim sistemidir. En genel ve kapsayıcı tanımı olarak her çocuğun öğrenme seviyesinin farklı olduğu bilinmesi gereklidir. Her çocuğa verilecek eğitimin de farklı olmasını savunan ve çocukların yeteneklerini ve gelişmesi gereken alanlarını çok erken yaşta tespit edilmesini savunan bir eğitim sistemdir.

    montesorri eğitimi,sertifika eğitimi
  • En İyi İmago Çift Terapisi Eğitimi : Imago bir çift psikoterapi tekniğidir. 1970’lerde Amerika’da Dr. Harville Hendrix ve eşi Helen Hendrix tarafından keşfedilmiştir. İlişki problemi yaşayan çiftlerin asıl problemlerinin ebeveyn ilişkilerinin bilinçdışı olarak bugüne yansıması olduğunu iddia eder. Bu nedenle bizler eş seçerken aslında tıpkı ebeveynlerimiz gibi birini seçeriz. Çünkü bilinçdışımız için tanıdık olan tek figür odur.

    İmago Çift Terapisi Eğitimi,Online Eğitim
  • Şubat 16, 2024

    En Uygun Aile Danışmanlığı Sertifikası ; Aile danışmanlığı, adından da anlaşılacağı üzere aile kurumunun kurulmasını müteakip her an ihtiyaç duyulabilecek bir hizmettir. İletişim ve psikoloji gibi konularda uzmanlaşmış ehil danışmanlar, ilk andan itibaren aile bireylerine her konuda destek olmaktadırlar.  Verilen danışmanlık hizmeti ile ailenin daha huzurlu ve kaliteli bir hayat sürmelerine destek olunmaktadır.

    aile danışmanlığı sertifika,online eğitim
  • Şubat 12, 2024

    Pilates Eğitmenliği Sertifikası Nasıl Alınır?

    Pilates, son yıllarda popülerliği giderek artan ve vücut farkındalığını, esnekliği ve gücü artırma üzerine kurulu bir egzersiz sistemidir. Bu benzersiz egzersiz yönteminin faydaları, pek çok kişiyi Pilates eğitmeni olmaya yönlendiriyor. Peki, Pilates eğitmenliği sertifikası nasıl alınır? Bu yolculukta ilk adımınız omurboyuegitim.com gibi kaliteli bir eğitim platformundan geçiyor.

    Pilates Eğitmenliği Sertifikası Nasıl Alınır?
  • Şubat 07, 2024

    Hikaye anlatıcısı, çocukların ve yetişkinlerin dünyasında kendine yer bulan kişidir. Hikayeler çocuklarla birlikte yetişkinleri de etkiler. Çocuklarla yakından ilgilenen, seminer düzenleyene, topluluklara hitap eden ve yönetici olanlar hikaye anlatıcılığı eğitimi alır.

    hikaye anlatıcılığı sertifika programı,edevlette sorgulanabilir
  • Şubat 02, 2024

    Otizm spektrum bozukluğu, bireyin beyin gelişiminde ortaya çıkar. Otizmli bireylerin dünyayı algılama şekli ve iletişim becerileri diğerlerinden farklıdır. Otizm eğitimi ile bu farklılığın hayatlarına nasıl yansıdığı gözlemlenir. Otizm eğitim sertifikası, bireyin toplum hayatına hazırlanması için eğitim vermeye yetkili olunduğunu gösterir.

    Otizm Uzmanı,edevlette sorgulanabilir sertifika
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR