Ücretsiz Yaşam Koçluğu Eğitimi Değerlendirme ve Sertifikalandırma

Ücretsiz Yaşam Koçluğu Eğitimi Değerlendirme ve Sertifikalandırma

Ücretsiz Yaşam koçluğu eğitimimize yoğun ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Beklediğimiz katılımın 7 katı bir talep oldu. Ufak tefek teknik sıkıntılar olsa da başarılı bir süreç geçirdiğimiz kanaatindeyiz. 
Ücretsiz yaşam koçluğu eğitim sürecinde sizlerden gelen en önemli talep sertifika konusu oldu. Biliyorsunuz ömürboyueğitim olarak bizler sadece eğitim veriyoruz. Sertifikalandırma işlemlerini ise iş birliği yaptığımız devlet ve özel üniversiteler ile alanda yetkinliği olan tüzel kişiliği bulunan derneklerle yapıyoruz. Bundan dolayı sertifikalarınızda geçerlilik ve güvenirlilik şüphesi olmadan gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. 


Sertifika talepleri konusunda sizlere yardımcı olmak için sponsor arayışında bulunduk. Birçok kurumla yaptığımız görüşmeler sonucunda;

1.    Türkiye Ömür Boyu Eğitim Vakfı, 
2.    Brussels Capital University,
3.    Uluslararası Koçluk ve Koçlar Derneği ile anlaştık.


Ücretsiz Yaşam Koçluğu eğitimini tamamlayıp sonrasında yapılan sınavı başarı ile tamamlayan kursiyerler eğitimlerini;

Devlet üniversitesi onaylı olarak sertifikalandırmak isteyenlere Türkiye Ömür Boyu Eğitim Vakfı sponsor oluyor. Sertifikalandırmak isteyen tüm kursiyerlerin 100 lirasını karşılıyor.
Yaşam koçluğu eğitimini devlet üniversitesi tarafından sertifikalandırmak için tıklayınız.

 

 

Uluslarası Koçluk ve Koçlar Derneği öğrencilere eğitim sonrasında rehberlik yapma ımkanı sunuyor. Eğitiminizi Uluslararası Koçluk ve Koçlar Derneği tarafından sertifikalandırmak isterseniz dernek size çok özel bir imkan sunuyor. Satın almak için tıklayınız.


 

Brussels Capital University, merkezi İngiltere de bulunan uzaktan eğitim veren uluslarası bir üniversitedir. Yaşam koçluğu eğitiminizi uluslararası çalışan brussels capıtal üniversitesi tarafından sertifikalndırmak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın. Satın almak için tıklayınız.


 

 

Ömur Boyu Eğitim olarak tüm sorularınıza cevap vermek üzere eğitim danışmanlarımız aramanızı bekliyor.  

Uzman Eğitim danışmanlarımızla iletişime geçmek için ;
05072046182 - 05422046182
05072046183 - 03224580458

 

Etiketler: Ücretsiz Yaşam Koçluğu Sertifikası, Yaşam Koçluğu Eğitimi
Ocak 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR