Psikoloji Paketi 4 Farklı Psikoloji Eğitimi Nedir?

Psikoloji Paketi 4 Farklı Psikoloji Eğitimi Nedir?

Psikoloji Paketi 4 Farklı Psikoloji Eğitimi Nedir?

 

Psikoloji paketi eğitim programları mesleki kariyerine yön vermeye çalışan kişiler için özel olarak hazırlanmıştır. Hazırlanan bu paketlerin her biri uzman eğitmenler tarafından detaylı araştırmalar sonucunda belirlenmiştir. Alınan eğitimlerin sonunda devlet onaylı sertifika ile uluslararası alanda geçerli sertifika verilir. Objektif Testler Uygulayıcı Eğitim ile Cinsel Terapi Uygulayıcı Eğitimi sonunda Uluslararası Psikologlar Derneği onaylı sertifika sahibi olursunuz.
 

Psikoloji Paketi 4 Farklı Psikoloji Eğitimi’nde;

  1. 120 saat Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi
  2. 120 saat Cinsel Terapi Uygulayıcı Eğitimi
  3. Objektif Testler Uygulayıcı Eğitimi
  4. Wisc-R Zeka Testi Uygulayıcı Eğitimi     
     

Bu eğitimler verilirken ters yüz öğrenme modeli ile ders işlenir. Böylece kurs süresince her konuyu anlamanız daha da kolay hale gelir. Alanında uzman olmak isteyenler ya da kariyerine yön vermeye çalışanların işine yarayacak paket eğitim seçenekleri içerir. Verilen 240 saatlik terapi eğitimleri ile test uygulayıcı eğitimleri kendinizi geliştirmenize yardımcı olur.
 

Psikoloji Paketi 4 Farklı Psikoloji Eğitim Programını Kimler Alabilir?
 

Psikoloji Paketi 4 farklı psikoloji eğitimini belli meslek grubundaki kişiler alabilir. Uzmanlaşmak isteyen psikologlar, psikolojik danışmanlar, aile danışmanları, çocuk gelişim uzmanları düşünülerek oluşturulmuş eğitim programıdır.

Çiftlerin ihtiyaç duyduğu cinsel terapi seansları yapabilmek için bu uygulayıcı eğitimleri almak şarttır. Çocukların yaratıcılıklarını geliştiren ve değerleri öğrenmesine yardımcı olan oyun terapisi eğitimi aldıktan sonra oyun terapisti unvanı ile çalışmalar yapabilirsiniz. Belli bir alanda uzmanlaşmak için fırsatlar sunan bu eğitim programları sonunda mesleğinizde profesyonelleşirsiniz.
 

Profesyonel cinsel terapist olmak ya da oyun terapisti olarak çalışmak için verilen eğitimleri mutlaka alın. Bu eğitimler sizi şuan ki bulunduğunuz yerden farklı yere taşır. Donanımlarınızı artırdıkça vereceğiniz rehberlik ve danışmanlıkların da kalitesi artacaktır. Objektif testler ve zeka testleri yapımı için kavramları iyi bilmek dışında grafikleri de okuyabilmek gerekir.
 

Bu eğitimler sayesinde çocuklara ve ergenlere yapacağınız çeşitli testlerin sonucunu da okumanız kolaylaşır. Psikoloji paketi 4 farklı psikoloji eğitim fiyatı makuldür. Ayrıca ödeme seçeneklerinde sunulan kolaylık sayesinde eğitim alırken bütçenizi zorlamazsınız.    

Etiketler: Psikoloji Paketi 4 , Psikoloji Paketleri, Sertifika
Eylül 17, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR