Wısc-R Zeka Testi Uygulayıcı Eğitimi Sertifikası

wiscr zeka testi, wiscr zeka testi uygulayıcı sertifika, wiscr zeka testi sertifikası

IQ’nun test edilmesi çocuklarda Wısc- R zeka testi ile mümkündür. Birçok ülke tarafından kullanılan, güvenilir test grubundan kabul edilir. Wısc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi sertifikası alırsanız çocuklara testi yapabilirsiniz. Wısc- R zeka testi yapılırken uzman kişilerce uygulanmalıdır.  Tekrarlandığında ya da uygulama şekline uyulmadığında yanlış sonuç almanız mümkündür. 6 aylık bekleme süresine uyularak tekrarlarsınız. 6 ay dolmadan test uygulandığında IQ yüksek çıkar.

Wısc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi sertifikası aldığınızda MEB’e bağlı rehberlik ve araştırma merkezinde çalışırsınız. Bilim ve sanat merkezleri, üniversite hastanelerinde uygulayıcı olursunuz. Wısc- R zeka testi fiyatları, yapılan merkezlere göre değişir. Aldığınız eğitim kalitesi ve sertifika değeri Wısc- R zeka testi fiyatları belirlenirken etkilidir. İyi bir eğitim merkezinden ders aldığınızda çalışma alanınızı genişleteceğiniz gibi kazandığınız ücreti de artırırsınız.

Wısc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi sertifikası aldığınızda test sonucunu yorumlama yeteneği de kazanırsınız. Testin sonucunda ortaya çıkan puan aralığı üzerinden zeka değerlendirmesi yaparsınız. Zihinsel engel, eğitilebilir ve öğretilebilir zihinsel engel, alt sınır zeka, normal zeka, parlak zeka, üstün zeka ve dahilik saptaması yapmak kolaydır.

Wısc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi Ömür Boyu Eğitim’den alındığı sürece kazanımlarınız da artar. Kurumlara yapılan iş başvurusunda devlet üniversitesi onaylı sertifikalar daha fazla önemsenir. Devlet üniversitesi onaylı sertifika programlarında kursun üniversite ile birlikte çalışma yürüttüğü bilinir. Üniversitede görevli akademisyenler ders verdiğinden sertifika da devlet üniversitesi tarafından gönderilir. Online sınava girdikten sonra başarılı olup devlet üniversitesi onaylı Wısc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi sertifikası alırsınız. YÖK denkliği olan ülkelerdeki üniversitelerden eğitim almışsınız gibi kabul edilir. Uluslararası geçerliliği olan sertifika programı arıyorsanız bunlara başvurun. Yurt dışında da Wısc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi sertifikası ile çalışırsınız.

Yüksek lisans yapmak ve bulunduğunuz yerde kendinizi geliştirmek istiyorsanız gitmeden kayıt yaptırıp eğitim alın. Online Wısc- R zeka testi eğitimi aldıktan sonra kısa zamanda sertifikanız olur. e-devlet görünürlüğüne sahip ve ömür boyu geçerli Wısc- R zeka testi sertifikası alırsınız.

Eğitimi İncelemek ve Satın Almak İçin: https://www.omurboyuegitim.com/wisc-r-zeka-testi-egitimi-sertifikasi

Etiketler: wiscr zeka testi, wiscr zeka testi uygulayıcı sertifika, wiscr zeka testi sertifikası
Ocak 30, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR