Wısc-R Zeka Testi Uygulayıcı Eğitimi Nereden Alabilirim ?

Wısc-R Zeka Testi Uygulayıcı Eğitimi Nereden Alabilirim ?

Çocuklarda zekaya bağlı problemlerin görülmesi mümkündür. Bu durumda sorunun psikolojik mi yoksa başka etkenlerden ötürü mü olduğu araştırılır. Wısc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi alındığında uzman olarak yeni bir bakış açısı da kazanırsınız. IQ seviyesi düşük çocuklarda öğrenme güçlüğü veya psikolojik sorunlar görülmesi mümkündür. Çocukta sorunun IQ seviyesi düşüklüğünden kaynaklandığı tespit edilirse ona göre yol izlenebilir. 


Wısc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi, Wısc- R zeka testi hakkında her türlü bilgiyi en ince ayrıntısına kadar öğreneceğiniz programdır. Sertifika programının kapsamını genişletmek için üniversite ile birlikte çalışma yapılmıştır. Dersler ve sertifika Ömür Boyu Eğitim ile iş birliği içinde yürütülür. Akademik düzeyde eğitimler ile başarının katlanarak artması da mümkündür. Wısc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi alırken çocukları şu kategorilerde nasıl ölçebileceğinizi de öğrenirsiniz;

 

  1. Aritmetik
  2. Sayı Dizisi
  3. Genel bilgi
  4. Sözcük dağarcığı
  5. Benzerlikler
  6. Yargılama
  7. Resim düzenleme
  8. Resim tamamlama
  9. Parça Birleştirme
  10. Küplerle desen
  11. Şifre
  12. Labirent

 

Wısc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi, Wısc- R zeka testi yorumlama ve raporlama eğitimlerini de içerir. Testi uygulama aşamasında çocuğu nasıl ve ne şekilde yönlendireceğiniz de öğretilir. Sonuçları etkilemeyecek direktifler ile testin tamamlanması gerekir. Ancak bunun nasıl yapılacağı ve materyallerin kullanım şekli eğitimle öğrenilir. 


Wısc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi fiyatları, sonuçlarda sapma ne kadar az olursa yükselir. Ne kadar iyi Wısc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi alırsanız kazancınız da artar. Farklı ülkelerde de geçerli bir sertifikanız olsun istiyorsanız bunu da öncesinde araştırın. Eğitim almadan önce iyi bir kurs merkezi bulmanız size her yönden fayda sağlar. Wısc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi, Ömür Boyu Eğitim farkı ile online alınabilir. Online eğitimler araştırıldığında gördüğünüz en iyi Wısc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi olabilir. Devlet hastanesinde, kliniklerde, danışmanlık merkezlerinde Wısc- R zeka testi uygulamak için sertifika almalısınız. Bu yerlere yapacağınız iş başvurusunda Wısc- R sertifikası şansınızı artırır.  

 

Eğitimi İncelemek ve Başvurmak İçin: https://www.omurboyuegitim.com/wisc-r-zeka-testi-egitimi-sertifikasi

 

Etiketler: Wısc-R , Wisc-r Zeka Testi,Uygulayıcı Eğitimi
Ocak 30, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR