Wısc- R Zeka Testi Sertifika Programı Nedir ?

Wısc- R Zeka Testi Sertifika Programı Nedir ?

Sertifika programları mesleki kapasiteyi artıran ve başarı sağlayan eğitimlerdir. Wısc- R zeka testi sertifika programı da bu amaçla kursiyerlere verilir. Ömür Boyu Eğitim, Wısc- R zeka testi sertifika programı ile ruh sağlığı uzmanlarının çalışma alanını genişletir. Psikolog, pedagog, psikolojik danışman vb. gibi ruh sağlığı uzmanları sorun tespitinde nesnel verilerden de yararlanır. Bu verilerin onlara en iyi şekilde yol gösterdiği düşünüldüğünde Wısc- R zeka testi sertifika programı önemi de artar. Testin uygulayıcısı olmak ve uzun süren, çeşitli testlerden oluşan ölçme aracını kullanmak için eğitim zorunludur. 


Nesnel veriler elde edilen testlerin doğru yorumlanması ve raporlanması için Wısc- R zeka testi sertifika programı gibi eğitimler alınmalıdır. Wısc- R zeka testi tekrarlandığında çocuğun ortalama zekasının yüksek çıkması olasıdır. Öğrenme güçlüğü olan çocuğun zekasının olduğundan yüksek çıkması aileyi beklentiye sokar. Beklentileri olan aile de çocuğa yüklenir ve sorun giderek psikolojik boyuta ulaşır. Wısc- R zeka testi sertifika programı bu durumu engellemek için bile alınmalıdır. Wısc- R zeka testi eğitimi almış kişi, testin 6 aylık bekleme süresi tamamlanmadan tekrarlanmayacağını bilir. Bu durumda uygulayıcı, olası sapmaları aile ile konuşur. Elinizde Wısc- R zeka testi materyali ve çantası varsa bu size uygulama yetkisi vermez. Wısc- R zeka testi uygulayıcı sertifikası olmadan da testi uygulamanız mümkün değildir. Wısc- R zeka testi sertifika programı size testi uygulama yetkisi verir. Böylece ruh sağlığı merkezlerinde, danışmanlık merkezi ve aile danışma merkezinde testi uygularsınız. 


Ömür Boyu Eğitim, Wısc- R zeka testi sertifika programı içinde en iyi sertifikayı veren kurumlardan bilinir. Devlet üniversitesi ile sertifika programı hazırlar. En iyi Wısc- R zeka testi eğitimi alırken uzmanlığınız da artar. Yurt dışında akademik hayatınıza devam edecekseniz veya çalışacaksanız da avantajı vardır. Uluslararası akreditasyonlu Wısc- R zeka testi uygulayıcı eğitimi sertifikası alırsınız. Wısc- R zeka testi sertifikası e-devlet görünürlüğü olup ömür boyu geçerlidir. Testi uygulama inceliklerine sahip olmakla kalmazsınız, aldığınız eğitimi çok yönlü kullanırsınız.  

 

Eğitimi İncelemek ve Başvurmak İçin: https://www.omurboyuegitim.com/wisc-r-zeka-testi-egitimi-sertifikasi

 

Etiketler: Wısc- R Zeka, Testi Sertifika,programı
Şubat 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR