WISC – R Zeka Testi Çantası Ve Materyali Nedir ?

WISC – R Zeka Testi Çantası Ve Materyali Nedir ?

WISC – R Zeka Testi 6-16 yaş birey grubuna uygulanan ve bir ila 1,5 saat arası süren bir bireysel zeka testidir. Özel öğrenme güçlüğü dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu gibi alanlarda zeka ölçümü dışında bu alanlarda da kişilerin gelişimine destek olmaktadır ve bu alanda destek veren bir eğitim setidir. Özellikle kaliteli malzemelerden yapılmış olan WISC – R Zeka Testi rahatlıkla satın alabileceğiniz bir zeka testi çantasıdır ama kaliteli malzemelerden ve güvenilir bir yerden almak esastır. Bu test çantası sayesinde özellikle küçük yaştaki bireylerin zihinsel gelişimlerine objektif bilimsel sonuçlar doğrultusu ile takip edebilirsiniz ve bu test sayesinde çocukların zeka seviyesine göre rehberlik alabilir veya çocuklara rehberlik edebilirsiniz. Bu zeka testinin bir diğer önemli özelliği ise çocukların ilerleyen yaşlarda yaşayabileceği problemler ve sıkıntıların erken bir zamanda tespit edebilmesine yardım etmektedir yani çocuklar için oldukça önemli bir test mekanizmasıdır.

 

WISC – R Zeka Testi içinde bulunan materyaller tek olarak da alınabilmekteyken toplu olarak da alabilmektesinizdir. Toplu olarak almak isteyen kişilere danışmanlık ofisleri, eğitim merkezleri, hastaneler ve üniversiteler gibi ortamlarda ekstra indirimler yapılabilmektedir Peki bu WISC – R Zeka Testi materyalleri içerisinde genel olarak neler bulunmaktadır: Resim tamamlama, küplerle desen şekil tamamlama, at, çocuk, araba, yüz, elma, kontrol tablosu ve resim düzenleme gibi materyaller test materyalleri içerisinde eksiksiz bir şekilde bulunması ve kaliteli malzemelerden yapılması gerekmektedir. Bu test çantası psikologlara psikiyatristlere PDR aile danışmanı hastanelere WCR eğitim adı altında bulunan kurumlara ve psikolojik danışmanlık merkezi olan yerlere satılabilmektedir. Peki WISC – R zeka testi çantası alınmadan hangi sorulara dikkat edilmelidir. Bu sorular WISC – R zeka testi çantası ve materyali nereden alınmalı ve en iyi WISC – R zeka testi çantası ve materyali nereden alınırdır.

 

 

WISC – R Zeka Testi Çantası Ve Materyali Nereden Alınmalı ?


WISC – R zeka testi çantası ve materyali nereden alınmalı sorusuna cevap olarak kalitesinden emin olduğunuz ve güvenilir bir kurumdan alınmalıdır.

 

 

En İyi WISC – R Zeka Testi Çantası Ve Materyali Nereden Alınır ?


Alacağınız kurum için şartları belirledikten sonra şartlara uygun kurumu araştırıp bulmanız gerekmektedir. Ve bulunan yerden almanız gerekir. Ama biz sizleri bulma zahmetinden kurtararak en iyi ve en uygun eğitimi sunmaktayız … 
 

Etiketler: WISC – R Zeka Testi, Çantası , Materyali , sertifika
Ocak 19, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR