Temel EMDR Terapisi Eğitimi Nedir?

Temel EMDR Terapisi Eğitimi Nedir?

Temel EMDR Terapisi Eğitimi Nedir?
 

Kişilerde meydana gelen travmatik ve şiddetli duyguları ortadan kaldırma ya da yaşanılanlara karşı duyarsızlaştırma çalışmaları yapılan psikoterapi şekline EMDR terapisi denir. Göz Hareketleri İle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme olarak da bilinen EMDR terapisi ile travma geçmişi olan kimselerin hayata adapte olması kolaylaşır.Danışanlarınızın ön yargılardan, olumsuz ve kötü düşüncelerden arınarak yeni bir hayata başlamasını sağlayacak EMDR terapisi eğitimi alın.

Temel EMDR terapisi yetişkinlerde ve çocuklarda uygulanabilen yöntemdir. Ölüm, savaş, taciz, boşanma, kaza, doğal afet yaşayan kişilerde bunların ortaya çıkardığı kötü izler EMDR terapi ile silinebilir. Eğitim programı çerçevesinde verilen temel EMDR terapi eğitimi güvenilir, etik kuralları çerçevesinde ve eksiksiz bir şekilde uygulayacağınız şekilde anlatılır.
Koç Eğitim Sertifika tarafından verilen teori ve uygulamaya dair eğitimin ayrıntıları doküman olarak da elinizde olur.

 

Temel EMDR terapisi eğitimini psikiyatri uzmanı, PDR uzmanı, doktor, nöroloji hemşiresi, aile danışmanları, çocuk sağlığı uzmanları ve psikiyatr alabilir. Üniversite onaylı bu sertifika kariyer planlarınızda sizi bir adım öne çıkarır. E devlette sorgulanabilir nitelikte sertifika olduğundan başvuru yaptığınız kurumlar da sertifikanızı görür.
 

EMDR Terapi Sertifikası ve Eğitim Ücreti Ne Kadar?
 

EMDR Terapi Sertifikası almadan önce doğru tekniklerin uygulandığı eğitim programı uygulanır. EMDR terapi eğitiminde teorik bilgilendirme dışında vaka örnekleri de işlenir. Travması sonrasında kişilerde meydana gelen kaygı bozukluklarına müdahale şeklinin nasıl olması gerektiği öğretilir. Alanınızda uzmanlaşmak istiyorsanız mutlaka almanız gereken eğitimlerden biridir.
 

Teori ve uygulama eğitiminden oluşan bu eğitim programı ile travma geçmişi olan kişilere kolayca müdahale edebilirsiniz. Verilen eğitimlerin yanında sertifikanın üniversite onaylı olması ayrıca avantajdır. Mesleğinizi yaparken EMDR terapi eğitim sertifikası kariyer planınız için iyi bir fırsat.

EMDR terapisi sertifikası eğitim ücreti, verilen eğitim ve uygulamalara göre güncellenmektedir. EMDR terapi sertifika programına kaydolmadan önce arayıp bilgi alabilirsiniz. Temel EMDR terapi eğitimi kariyerinizde başarı merdivenlerini tırmanmak için iyi bir adımdır.

Kariyerinizde dönüm noktası olacak kaliteli ve uygun fiyatlı EMDR terapi sertifikası almak için tıklayınız.

 

Etiketler: EMDR, Temel emdr, Terapi
Eylül 10, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR