Sertifikalı Wısc-R Zeka Testi Eğitimi

Sertifikalı Wısc-R Zeka Testi Eğitimi

Güvenilirlik oranı yüksek bireysel zeka testleri içinde en çok tercih edilen Wısc- R zeka testidir. Bireysel zekayı ölçecek 5 ana grup test ve 1 alt grup testten oluşmaktadır. Aşamalı test grupları olduğundan uygulamak için sertifikalı Wısc- r zeka testi eğitimi almak gerekecektir. Sertifikalı Wısc- R zeka testi eğitimi sonunda belge alınır. Wısc- R zeka testi uygulayıcı sertifikası eğitim sonunda yeterli olduğunuzu göstermek için verilir. Yeterli olduğunuza dair belge de verildiğinden sertifikalı Wısc- R zeka testi eğitimi alınmalıdır. Ödediğiniz ücret karşılığında sadece Wısc- R zeka testi eğitimi alarak kursu tamamlamazsınız. Aynı zamanda test uygulayıcısı olduğunuzu gösterir sertifikaya da sahip olursunuz.


Sertifikalı Wısc- R zeka testi eğitimi alacaksanız Ömür Boyu Eğitim’in sertifika programlarını inceleyin. Size verdiği eğitimleri devlet üniversitesi iş birliğinde yürütür. Dersler akademisyenlerce hazırlanıp panele yüklenir. Canlı ders, uygulama, teori ve süpervizyon eğitimleri ile de desteklenir. Sertifikalı Wısc- R zeka testi eğitimi, sizi bulunduğunuz konumdan çok daha iyi yerlere getirir. Aile danışma merkezi, özel okul, danışmanlık merkezi, psikiyatri kliniği, hastane ile akıl ve ruh sağlığı merkezlerinde sertifikanız ile çalışırsınız. Çocukların yaşıtları ile bireysel zekasını karşılaştırmak için kullanılan Wısc- R zeka testi sık yaptırılan test gruplarındandır. Güvenilir olması ve çocuğun yaşına uygun zekaya sahip olup olmadığını kıyaslaması ilk tercihlerde olmasını sağlar. 


Sertifikalı Wısc- R zeka testi eğitimi bir bakıma uygulayıcı olma yeterliliğinizi karşılayacak kurstur. Her ne kadar bu alanda eğitim alsanız da sertifika CV’nize eklendiğinde başvuruda avantajınız olur. Eğitim programları sonunda sertifika veriliyorsa kurumun başarılı ve kaliteli eğitim verdiğinin göstergesidir. Sertifikalı Wısc- R zeka testi eğitimi yurt dışında da testi uygulama yeterliliğiniz sağlar. Sertifikalı Wısc- R zeka testi eğitimi devlet üniversitesi onaylı sertifika verilen kurstur. Bu kurslarda en büyük avantaj YÖK denkliğidir. Yurt dışında YÖK denkliği olan ülkelerde ve üniversitelerde eğitim almışsınız gibi sertifikanız geçerlidir. Sertifikalı Wısc- R zeka testi eğitimi almadan Ömür Boyu Eğitim ile görüşmenizin faydası olacaktır.

Etiketler: Wısc-R, Zeka Testi, Uygulayıcı Eğitimi ,Wiss-r Zeka Testi Materyalleri
Mart 02, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR