Psikoloji Paketi 3 Eğitim Programında Hangi Eğitimler Var?

Psikoloji Paketi 3 Eğitim Programında Hangi Eğitimler Var?

Psikoloji Paketi 3 Eğitim Programında Hangi Eğitimler Var?
 

 Farklı psikoloji paket seçenekleri ile kariyerinde başarıyı yakalamak isteyenlere Ömür Boyu Eğitim Merkezi avantajlar sunmuştur. Özelleştirilmiş paket seçenekleri ile belli bir alanda yoğunlaşarak kariyerinizde başarıyı kolayca yakalayabilirsiniz.

Psikoloji Paketi 3 Eğitim programında;

  1. Objektif Testler
  2. Wisc- R Zeka Testi
  3. Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri 

Bu eğitimler sonunda alacağınız devlet üniversitesi onaylı sertifika da testleri yapma ve eğitim desteği sağlama konusunda işinize yarar. Psikoloji Paketi 3 seçeneği kursiyerlere, çocuklara ve ergenlere belli testleri yapma ve bu testleri yorumlama konusunda eğitim verir. Çeşitli gelişim testleri, olgunluk testi, dikkat ve algı testleri, zeka testi gibi çok sayıda testlerden yola çıkarak çocukların zeka ve gelişimleri konusunda düzeyleri tespit edilir.
 

Objektif Testler Eğitimi verilirken; Catell 2-A ,Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Catell 3-A, Gessel Testi, Frostig Gelişimsel -Görsel Algı Testi, Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Porteus Labirent Testi, Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt, Good Enough testlerin nasıl yapılacağı öğretilir. Kurs sonunda alacağınız sertifika sayesinde bu testleri yapma ve yorumlama konusunda da uzmanlaşırsınız.
 

Psikoloji Paketi 3 Ücreti Ne Kadar?
 

Psikoloji paketi 3, çocuklarda belli durumların testler ile tespiti üzerine kurulmuştur. Çeşitli zeka testleri ve objektif testler eğitimi ile psikologlar, psikolojik danışmanlar durum tespitinde uzmanlaşır.
 

Çocuklarda çok sık görülmeye başlanan dikkat eksikliğinin geçici mi yoksa kalıcı mı olduğu bu testler yardımı ile öğrenilebilir. Çocuklarda ve ergenlerde baş gösteren problemlerin kaynağını bulma konusunda bilimsel veriler kullanılarak yapılan testler eğitimin asıl amacıdır. Psikoloji paketi 3 ücreti, alınan eğitim ile kıyaslandığında oldukça makuldür.
 

Bilimsel verileri okumak, anlamak ve testleri çocuklara uygulamak ciddi titizlik ile eğitim gerektirir. Bu eğitimi alırken Minessota çok yönlü kişilik envanteri gibi eğitim programlarına da dahil olmak kariyeriniz için son derece önemlidir. 3 farklı eğitim programı sonunda Uluslararası Ruh Sağlığı Ve Psikoterapi Derneği onaylı sertifikaya da sahip olursunuz.

Psikoloji paketi 3 fiyatı ve kurs programı sonucu kazandıklarınız karşılaştırıldığında oldukça karlı bir yatırımdır.

Etiketler: Psikoloji Paketi, Psikoloji, Sertifika
Eylül 14, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR