Psikoloji Paketi 2 Hangi Eğitimleri Kapsar?

Psikoloji Paketi 2 Hangi Eğitimleri Kapsar?

Psikoloji Paketi 2 Hangi Eğitimleri Kapsar?
 

Psikoloji Paketi 2 seçeneği çocuk terapistliği eğitiminin paket hali olarak düzenlenmiştir. Bu eğitim sayesinde çocuklara zeka testi yapabilirsiniz. Oyun terapisi eğitimi alarak onlara oyun kurmayı ve oynarken öğrenmeyi de öğretebilirsiniz. Özellikle çocuk gelişimi bölümü mezunlarının alacağı bu eğitimler, çeşitli eğitim merkezlerine yaptıkları başvuruların olumlu sonuçlanmasına yardımcı olur.
 

Psikoloji Paketi 2 seçeneği, uzman eğitmenler tarafından hazırlanmıştır. Kurs programı boyunca alacağınız teori ve uygulama eğitimleri öğrenmenize yardımcı olacak şekilde hazırlanmıştır.

Psikoloji Paketi 2 içerisinde hangi eğitimler vardır?

  1. Oyun Terapisi Eğitimi
  2. Objektif Testler Eğitimi
  3. Wisc- R Zeka Testi Eğitimi
  4. Psiko- Pedegojik Açıdan Resim Yorumlama Eğitimi
     

Bu eğitimlerden her biri sonunda devlet üniversitesi onaylı sertifikanız da olacaktır. Ayrıca talep etmeniz halinde Uluslararası Psikologlar Derneği tarafından verilen sertifikayı da alabilirsiniz. Psikoloji Paketi 2 seçeneği ile eğitim sonunda 2 adet sertifikaya da sahip olmuş olursunuz. Uluslararası geçerliliği olan sertifika, yurt dışı kariyerinizde sizi bir adım öne taşır.
 

Psikoloji Paketi 2 Ücreti Ne Kadar?
 

Psikoloji Paketi 2 ücreti, eğitim almak isteyen kişilere avantajlı fırsatlar sunmak için yapılmıştır. Bu eğitim ve sertifika programlarını tek tek almaya kalktığınızda daha fazla ücret ödemek durumunda kalırsınız. Ömür Boyu Eğitim Merkezi, kariyer basamaklarını kolayca çıkmanız için size eğitim alanında fırsat sunuyor.
 

Psikoloji paketi 2 fiyatı taksitli ödeme seçenekleri ile daha rahat ödeyeceğiniz şekilde de düzenlenmiştir.

Wisc-R Zeka Testi Eğitimi psikologlar ve psikolojik danışmanlar için oldukça gereklidir. Oyun terapistliği eğitimi almak isteyenler Psikoloji Paketi 2 avantajından da yararlanabilir. Çocuk terapistliği eğitimi daha kapsamlı eğitim programı olduğundan dilerseniz bu paketi de satın alabilirsiniz.

Psikoloji Paketi fiyatı içerisinde dersler bitse dahi bir süre daha sisteme girip ders dinleyebilme avantajınız da vardır. Oyun terapistliği sertifikası, objektif testler eğitimi sertifikası, Wisc- R zeka testi eğitim sertifikası ve psiko- pedegojik resim yorumlama sertifikası devlet üniversitesi onaylı olduğundan kariyeriniz için oldukça önemlidir.
Özel merkezlerde ya da kamu kurumlarında aldığınız eğitimle ilgili çalışabilirsiniz.  

Etiketler: Psikoloji Paketi, Psikoloji, Psikoloji Sertifikaları, Sertifika
Eylül 13, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR