Öğrenci Koçluğu Ve Eğitim Danışmanlığı Eğitim Sertifika Kursu Ne İşe Yarar?

Öğrenci Koçluğu Ve Eğitim Danışmanlığı Eğitim Sertifika Kursu Ne İşe Yarar?

Öğrenci Koçluğu Ve Eğitim Danışmanlığı Eğitim Sertifika Kursu Ne İşe Yarar?
 

Öğrenci koçluğu çok uzun süredir yapılan ve eğitim danışmanlığı alınan bir alandır. Öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı eğitimi ne işe yarar diye düşünebilirsiniz. Özellikle sınava hazırlanan ya da belli bir kariyer planı öngörülen çocuklara koçluk yapılır. Öğrenci koçu, motivasyon yöntemlerini ve etkili öğrenme şekillerini çocuklara aktarır. Koçluk hizmeti sadece çocuklara değil ebeveynlere de verilebilir. Sınav dönemlerinde çocuklar kadar ailelerin de tutumları önemlidir.

Sadece sınav dönemlerinde değil, çocukların kariyer planında ebeveynlerin üzerine düşeni yapması için de ebeveynlere koçluk eğitimi verilebilir. Öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı kursu alarak iki taraf için de belli hedefler doğrultusunda hizmet verebilirsiniz. Koçluk yaptığınız kişilere zaman yönetimini öğretip onlar için eğitim planları yapabilirsiniz.

 

Öğrenci koçu ya da eğitim danışmanları bu işi profesyonel olarak yapan kişilerdir. Öğrenci koçu ve eğitim danışmanı, kendisinden hizmet alan kişilerin kariyerlerini daha iyi bir yere taşıma konusunda çeşitli çözümler sunar. Kişileri destekleyici çalışmalar yapar. Üniversite onaylı öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı sertifikası alarak danışanlarınıza bu işi profesyonel olarak yaptığınızı da gösterebilirsiniz. 
 

Öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı sertifikası alan kişiler özel okullarda ve devlet okullarında koçluk hizmeti verebilir. Çeşitli eğitim ve danışmanlık merkezlerinde öğrenci koçu olarak da çalışabilir. Belediyeler, halk eğitim merkezleri ve kendi ofislerinde öğrenci koçu ya da eğitim danışmanı olarak çalışabilir.

 

Öğrenci Koçluğu Ve Eğitim Danışmanlığı Eğitim Sertifika Kursu Ücreti Ne Kadar?
 

Koçluk hizmeti ve eğitim danışmanlığı vermek isteyenler bu programa başvurabilir. Bunun dışında;

  1. Eğitimciler
  2. Öğretmenler
  3. Herkes
     

Öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı eğitim sertifika kursuna katılabilir. Bu kurs programı süresi 3 aydır. 3 aylık süre içerisinde 120 saat eğitim alırsınız. Öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı sertifika kursu ücreti karşılığında aldığınız eğitime göre uygundur.

Sisteme yüklenen eğitim videoları ve dokümanlar ile profesyonel şekilde koçluk hizmeti verecek düzeye ulaşırsınız. Öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı sertifika kursu ücreti, verdiğiniz koçluk hizmeti sonrasında kısa sürede size döner.

Etiketler: Öğrenci Koçluğu, Sertifika, Online, Eğitim Danışmanlığı
Eylül 30, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR