Öğrenci Koçluğu Nedir? Öğrenci Koçu Nasıl Olunur?

Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı, masada öğrenciye yardımcı oluyor

Öğrencinin sınav öncesi verimli bir şekilde sınava hazırlanması , sınav sırasında gösterebileceği en iyi performansı sağlayabilmesini amaçlayan bir sistemdir. Günümüzde eğitim alanında ki gelişmelerle birlikte bireylerin neler yapabildiğinden çok neler yapabileceği düşünülmelidir. Öğrenci koçluğu bu aşamada kullanılan teknik ve yöntemlerle bize destek olmalıdır. Öğrenci koçluğunda asıl olan öğrenmeyi öğrenmektir. Zihnimiz nasıl çalışır , dışarıdan gelen bilgileri hafızamıza nasıl yerleştiririz, nasıl odaklanırız , okumak en etkin nasıl olmalıdır ve bunun gibi bazı şeyler öğretilmektedir. Öğrenci koçluğu eğitimi ile öğrencilere öğrenme, hatırlama ve hedef belirleme konusunda destek olunmaktadır.


Öğrenci Koçluğu Eğitimini Nasıl Alabilirim ?

 

Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı eğitimine online veya örgün olarak katılabilirsiniz. Aşağıda ki linkten veya numaralardan ulaşıp kesin kayıt oluşturan kursiyerlerimize eğitime başlayabilmeleri için kullanıcı adı ve şifre oluşturulmaktadır.Kullanıcı adı ve şifresi ile öğrenci sistemine giriş yapan kursiyerler sistem üzerinden ders videolarını izleyip aynı sistem üzerinden sınav olabilmektedirler.Sınavdan başarılı olan kursiyerlere Devlet Üniversitesi onaylı 120 saatlik Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı sertifikası kargo aracılığıyla gönderilmektedir.

 

Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanlığı eğitimini alarak Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Olanlar Nerelerde Çalışabilir?

 

  • Devlet ve Özel Okullarda
  • Kendi Özel Ofisinizde
  • Koçluk ve Eğitim Merkezlerinde
  • Danışmanlık Merkezlerinde
  • Etüt Merkezlerinde
  • İlkokul,ortaokul ve liselerde
  • Belediyelerin sürekli eğitim merkezlerinde
  • Halk Eğitim Merkezlerinde gerekli yeterlilikleri sağlayarak çalışabilir
  • Özel kurum ve kuruluşlarda iş yerlerinde koçluk yapabilir , seminerler verebilirsiniz.

Eğitime online olarak katılan kursiyerlerin , merkezimizde ve bağlı bulundukları illerin şubelerinde ücretsiz örgün eğitime katılma hakkı her zaman vardır.

 

Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı Meslek Tanımı (MYK Meslek Tanımı)

 

Koç, ilgili yasal süreçler, kalite normları ve hizmet prosedürleri çerçevesinde; koçluk süreçlerinin iş organizasyonu ve süreç başlatma faaliyetlerini gerçekleştiren, koçluk sürecini yürüten ve bireysel mesleki gelişimini sağlayan nitelikli kişidir.
Koç, müşterilerin kişisel ve profesyonel potansiyelini gerçekleştirmeye yönelik farkındalık, gelişim ve çözüm seçeneklerini artırıcı ve bu yönde destekleyici çalışmaları yürütür.
 

Hemen kayıt olmak için ;

www.omurboyuegitim.com adresinden veya 

0507 204 61 82 , 0507 204 61 83 - 0322 458 0458 numaralardan eğitim danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

"Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı Eğitimi"ni incelemek için tıklayınız.

 

Etiketler: öğrenci koçluğu eğitimi, öğrenci koçu nasıl olunur?, öğrenci koçları nerede çalışabilir?, öğrenci koçluğu eğitiminin faydaları, üniversite onaylı öğrenci koçluğu eğitimi
Eylül 08, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR