Öğrenci Koçluğu Eğitimi Veren Üniversiteler

öğrenci koçluğu eğitimi veren üniversiteler

Öğrenci Koçluğu Eğitimi Veren Üniversiteler

Üniversiteler lisans eğitimi dışında farklı sertifika programları desteği de sağlar. Almak istediğiniz sertifika programını seçip üniversite araştırmasına girebilirsiniz. Devlet üniversiteleri ve özel üniversiteler, özel eğitim merkezleri dışında sertifika alacağınız yerlerdir. Alacağınız eğitime göre üniversite seçmek sizin için daha iyidir. Çünkü her üniversite her eğitimi çok da iyi vermeyebilir.

Bazı alanlarda daha kaliteli eğitim veren üniversiteler vardır. Alacağınız eğitime karar verip üniversite araştırması yapabilirsiniz. Koçluk hizmetleri vermek isteyenler üniversiteler ile işbirliği çerçevesinde program hazırlar. Öğrenci koçluğu eğitimi veren üniversiteler araştırmasına girdiyseniz içinden çıkmanız çok da kolay olmaz. Her üniversitenin programı ve verdiği eğitim farklıdır. Önemli olan en iyi öğrenci koçluğu eğitimi veren üniversiteler bulmaktır.

Sadece üniversiteler değil özel eğitim merkezleri de kurs açma yetkisine sahip olduğundan üniversiteler ile ortak çalışır. Sertifika programı son derece kaliteli ve dersleri oldukça iyi eğitim içerir. Ömür Boyu Eğitim merkezinin de anlaşmalı olduğu üniversiteler bu şekildedir. Öğrenci koçluğu eğitimi veren üniversiteler araştırması yapmak yerine eğitim merkezine başvurabilirsiniz. Ödeme seçenekleri cazip olup eğitim kalitesi de oldukça iyidir. Öğrenci koçluğu sertifikası alabileceğiniz çok iyi kurumlardandır.

Profesyonel öğrenci koçluğu hizmeti vermek istiyorsanız eğitim merkezi beklentilerinizi karşılar. Üniversiteler ile birlikte ders programı hazırlanır. Eğitim müfredatı son derece kalitelidir. Profesörler tarafından hazırlanan ve düzenlenen eğitimlerde sorun ile karşılaşmazsınız. Eğitimler kaliteli olup herkesin anlayabileceği düzeydedir. Bu eğitim merkezinin anlaştığı üniversiteler tarafından alınan sertifikalarda danışmanlık kalitesini fark edersiniz. Sertifikanın önemi alacağınız eğitimin kalitesindendir. Ne kadar iyi eğitim alırsanız o kadar iyi koçluk hizmeti sunarsınız. Öğrenci koçluğu eğitimi veren üniversiteler yardımı ile kurs aldığınızda;

  • Çocukların başarı seviyesini kısa zamanda artırabilirsiniz.
  • Sınav kaygısı yaşanıyorsa anlık ve kalıcı çözümler bulabilirsiniz.
  • Öfke kontrolü ve saldırganlık gibi tutumlarda da danışmanlık sağlarsınız.
  • Öğrencinin potansiyelini doğru yöne yöneltip daha başarılı olmasını sağlarsınız.
  • Ailelere de danışmanlık desteği sunup çocuklarının başarısı için teşvik edebilirsiniz.
  • Çocuğa uygun ders programı ve motivasyon vakitleri hazırlayabilirsiniz.
  • Eğitim vereceğiniz kurumların ve bireysel danışmanlıklarınızın sayısı da artar.   

MEB onaylı sertifika veren kurumlardan daha iyi eğitim aldığınızdan danışmanlarınızda başarı fark edilir. Ömür Boyu Eğitim merkezi, ticari kaygı amacı ile eğitim programları hazırlamaz. Nitelikli koçluk hizmetleri verebilmeniz için çalışır. Öğrenci koçluğu eğitimi veren üniversiteler de uzaktan eğitimle program hazırlar. Ömür Boyu Eğitim’den alacağınız öğrenci koçluğu eğitimleri örgün olarak da alınır. Dilerseniz online derslere isterseniz de fiziki olarak derslere katılabilirsiniz. Çalışanlar için de düşünülmüş bu iki farklı eğitimden istediğinizi seçebilirsiniz. Örgün eğitimler için de sizden fazladan ücret talep edilmez. Öğrenci koçluğu eğitimi satın aldığınızda örgün eğitim ücreti ve sertifika ücreti vermezsiniz. İstediğiniz gibi eğitimlere katılmak iş yoğunluğunuza göre size kalmıştır.

Üniversitelerde çalışan profesyonel eğitmenler yardımı ile hazırlanan program sayesinde;

  • Her yaştan öğrenciyle iletişim kurabilirsiniz.
  • Anne ve babalar ile sağlıklı iletişim ortamı oluşturabilirsiniz.
  • Kriz anında ya da başarı düşüşlerinde gerekli tedbirleri alabilirsiniz.         

Kısacası sadece sertifika eğitimine katılmış olmazsınız. Hayatınız boyunca kullanacağınız ve koçluk hizmeti vereceğiniz sertifikaya sahip olursunuz. Öğrenci koçluğu eğitimi veren üniversiteler ile eğitim merkezleri arasında neredeyse fark yoktur. Üniversiteler eğitimleri biraz daha yüksek fiyatlı olarak verirler. Aynı eğitimlere gereğinde fazla ücret ödemeyin. En iyi öğrenci koçluğu eğitimi veren üniversiteler yerine Ömür Boyu Eğitim ile iletişime geçin.

Etiketler: öğrenci koçluğu nedir, öğrenci koçluğu eğitimi, öğrenci koçluğu eğitimi sertifikası, öğrenci koçluğu fiyatları, öğrenci danışmanı, öğrenci danışmanlığı eğitimi
Kasım 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR