Öğrenci Koçluğu Eğitimi Nereden Alınmalı

Öğrenci Koçluğu Eğitimi Nereden Alınmalı

Öğrenci Koçluğu Eğitimi en hızlı ve en güvenilir şekilde nereden almalıyım, sorusunun en sağlıklı cevabı öğrenci koçluğu eğitimini şu kurumdan yada bu kurumdan alın şeklinde olamaz.

Bazı kurumlar çok kaliteli içerik üretirken, kötü eğitmenden dolayı hizmetleri kaliteli olmayabilir, 

Bazı kurumlar çok kalitesiz içerik sunarken, eğitmenin kalitesi ve sektör hakimiyetinden dolayı çok kaliteli hizmet sunabiliyorlar,

Bazı kurumlar uluslararası ICF - BCU gibi kurumnların sertifikasını verdiklerini söyleyerek çok anlamasız ve basit bir eğitim için çok yüksek paralar alabiliyorlar.

Bazı kurumlar ise E-Devlet onaylı uluslararası geçerli üniversite sertifikası verdiğini söyleyip yine çok yüksek ücretlere eğitimler satabiliyorlar.

öğrenci koçluğu eğitimi nereden alınmalı konusu çok önemli bir konu olup, ayda 1000 kadar öğrenci adayı olduğunu düşünürsek, çok yüksek gelirler elde edilen iki aşamalı bir sistemden bahsetmek mümkündür.

Birde en önemlisi Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı Eğitimi ve sertifikası konusu var, iki sertifikalı eğitim konusu tek sertifika ve tek eğitimde birleştirilmiş şekilde sunuluyor. 

bu öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı sertifikasına ise sadece ve sadece ömür boyu eğitim merkezinden ulaşabilirsiniz. hem çok ucuz hem E-Devlet onaylı hemde iki eğitim tek sertifika tek eğitimde birleştirilmiş şekilde.

 

Sizde öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı eğitimi ve sertifikası satın almayı düşünürseniz Ömür boyu eğitim merkezini arayıp detaylı ön bilgi aldıktan sonra eğitimi hemen satın alabilir ve aldığınız gün eğitime başlayabilirsiniz.

Ömür boyu eğitim merkezinde öğrenc koçluğu ve eğitim danışmanlığı eğitimi iki ayrı eğitmen tarafından verilmekte ve bu iki eğitimen DR. Psk. Dan. Şengül İNAN GÜLPINAR ve Uzm Psk Dan Aygül Bahar YILMAZ olup bu iki hocamızda yaklaşık 15 yıldır alanda hizmet vermektedirler. 

Ömür Boyu Eğitim Merkezi Türkiyenin 21 ilinde yapılanmış olup 21 ayrı ide bayi-şube ağı ile Türkiyenin en büyük online ve örgün sertifikalı eğitim kurumu olmanın gururunu yaşamaktadır. Bu kadar büyük bir kurum düzenli olarak eğitim içeriklerini ve eğitim videolarını güncellemekte olup içerik kalitesini her geçen gün arttırmaktadır. Sizde Kaliteli ve Zengin içerik ile geçerli bir öğrenci koçluğu sertifiakasına sahip olmak istiyorsanız hemen iletişime geçiniz.

Hemen Arayın: 0507 204 61 82 - 0542 204 61 82

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: öğrenci koçluğu, eğitim danışmanlığı, sertifika, öğrenci koçluğu sertifikası.
Kasım 09, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR