MEB Egzersiz Paketi 2 Ne İşe Yarar?

MEB Egzersiz Paketi 2 Ne İşe Yarar?

MEB Egzersiz Paketi 2 Ne İşe Yarar?
 

Ömür Boyu eğitim Merkezi, eğitim almak isteyenler için eğitim destekli kurs ve sertifika programı paketi hazırladı. MEB Egzersiz Paketi 2 olarak düzenlenen bu eğitimler sonunda devlet üniversitesi onaylı sertifikalara da sahip olursunuz. Okullarda seçmeli ders olarak verilen bu kurslar sonucunda özel okullarda ve devlet okullarında derse girebilirsiniz.

MEB’de öğretmenlik yapan kişiler bu sertifika sayesinde egzersiz ile destekleme yetiştirme kursları da açabilir. Özel teşebbüsler dışında para kazanmak amacıyla ya da sosyal sorumluluk projelerinde ders de verebilirsiniz. 

  1. 260 saatlik Akıl Zeka Oyunları ve Satranç Eğitmenliği kursu ve üniversite onaylı sertifika
  2. 200 saatlik Yaratıcı Drama Liderliği ve Eğitmenliği ile üniversite onaylı sertifika
  3. 120 saatlik Oyun Terapisi Eğitimi ve sertifika
 

MEB Egzersiz Paketi 2’de yer alan bu dersler özellikle eğitimciler tarafından alınmalıdır. Alacağınız kurs eğitim dokümanlarını ömrünüz boyunca kullanabilirsiniz. Devlet üniversitesi onaylı sertifika uluslararası alanda da geçerliliğe sahiptir. 

Yaratıcı Drama Liderliği ve Eğitmenlik sertifikası; tiyatrolarda, anaokullarında, üniversitelerde size iş imkanı da sağlar.

Akıl Zeka Oyunları ve Satranç Eğitmenlik sertifikası; MEB bünyesinde ders verilen okullar ve eğitim merkezlerinde ders verebilirsiniz. Ek olarak kendiniz de kurs açma yetkisine sahip olursunuz.

Oyun Terapisi Eğitim sertifikası; MEB bağlı okul ve eğitim merkezleri dışında, hastanelerde, danışmanlık merkezlerinde oyun terapisti olarak çalışmanıza imkan sağlar.
 

MEB Egzersiz Paketi 2 Ücreti Ne Kadar?
 

MEB Egzersiz Paketi 2 seçeneğinde yer alan kursların tamamı size kurs ya da kulüp açma seçeneği de sunar. Alacağınız bu eğitimleri yatırım aracı olarak da düşünebilirsiniz. Yapılacak en iyi yatırım, eğitime yapılandır. Kendi eğitiminiz ve kişisel gelişiminiz için satın alacağınız MEB Egzersiz Paketi 2 ücreti sizi zorlamaz.

3 ay boyunca 460 saatlik eğitime ek olarak kurs sonunda sertifika sahibi de olursunuz. Bu paket kapsamında verilen eğitimlerin her biri üniversite hocalarının incelemesinden geçen bilgilerdir. Öğretmenler, eğitimciler ve psikolojik danışmanlar bu 3 eğitim sertifika programından yararlanabilir.

E devletten görülebilir MEB egzersiz paketi 2 ücreti uygun fiyatlıdır. Paketi satın almak için tıklayınız.
Etiketler: Meb, Egzersiz , Sertifika
Eylül 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR