Aile Ve Yaşam Koçluğu Eğitimi ve Sertifikası Nedir?

Aile Ve Yaşam Koçluğu Eğitimi ve Sertifikası Nedir?

Aile Ve Yaşam Koçluğu Eğitimi ve Sertifikası Nedir?

 

Aile ve yaşam koçluğu yapabilmek için MEB ruhsatlı eğitim programlarına kaydolup sertifika almak gerekir. Aile ve yaşam koçluğu sertifikası alan kişiler farklı merkezlerde de rahatlıkla çalışabilir. Mezun olduğunuz psikoloji ya da psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümlerine ek olarak alacağınız bu sertifika sayesinde çalışma alanınız da genişler. İş hayatında tek yönlü olmak sizi hem para kaybettirir hem de başarıyı getirmez.

Aldığınız üniversite eğitimine ek olarak hem toplumsal misyon yüklenmek hem de para kazanmak istiyorsanız aile ve yaşam koçluğu eğitimi mutlaka almalısınız. Aile koçu ve yaşam koşu arasında fark vardır. Aile ve yaşam koçluğu sertifikası aldıktan sonra danışanların sadece hayatlarına yön vermekle kalmazsınız. Onların akıl ve beden sağlığı için de hizmet verirsiniz.

Rehber öğretmenler, kişisel gelişimi için farklı eğitim programına katılmak isteyenler, kariyerini aile ve yaşam koçluğu ekseninde geliştirmeye çalışanlar bu sertifikayı alabilir. Aile içinde birbirleri ve çocukları ile de sağlıklı iletişim kurmak isteyen herkes bu eğitimi alabilir.

 

Aile Ve Yaşam Koçluğu Sertifikası ve Eğitim Ücreti Ne Kadar?

 

Aile ve yaşam koçluğu eğitim sertifika kursu programına kayıt yaptırmadan önce detaylı araştırma yapabilirsiniz. Alacağınız teori ve uygulama eğitimleri ne kadar nitelikli ise kariyerinize etkisi de o kadar fazla olacaktır. Aile ve yaşam koçluğu sertifikası ve eğitim ücreti verdiğinizde kendi hayatınız için de yeni başlangıçlar yapmış olursunuz. Kişisel gelişiminizi sağlamak, aile ve yaşam koçluğu eğitimi ile özel kurumlarda ve kamu kurumlarında çalışmak için iyi bir fırsattır.

 

Aile danışmanlığı yapamayan kişiler, bu eğitim programı ile hayallerine daha da yaklaşabilir. E devletten görülebilen ve üniversite onaylı aile ve yaşam koçluğu sertifikası almak için Ömür Boyu Eğitim Merkezi kurs programlarına bakabilirsiniz. Teori ve uygulama eğitimini kaliteli veren bu akademi ile yaşamınızda köklü değişiklikler de yapabilirsiniz. Aile ve yaşam koçluğu kurs ücreti, sonrasında kazanacağınız ücretleri düşününce oldukça düşük fiyatlı kalır. Yaşam koçluğu yaparken aile koçluğu da yapmak istiyorsanız mutlaka bu eğitim programı kapsamında sertifika satın alın.  

Etiketler: Aile,Yaşam Koçluğu,danışmanlık
Ağustos 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR