Aile Dizimi Eğitimi Ücretleri Ne Kadar ?

Aile Dizimi Eğitimi Ücretleri Ne Kadar ?

Aile dizimi; tanım olarak  bir arkeoloğun toprağı kazması ve topraktaki katmanları ortaya çıkarmasına benzetilebilir. Aile diziminde buna benzer bir işlem uygulanmaktadır.. İnsanların yaşadığı bazı psikolojik travmaların kökeninde geçmişteki travmalar,ölümler ve diğer tüm büyük yaralayıcı olayların olduğunu savunmaktadır. Aile dizimi çok yönlü bir psikiyatrik yöntemdir. Bir aile sisteminin enerji alanına ayak basarak, o sistemdeki ilişkilerin gerçeklerini anında algılayabiliriz. Bu olgu değişik uzmanlarca "morfojenetik alan", "bilgilendirici alan" veya "bilme alanı" olarak adlandırılır. Seans sırasında, temsilciler yerlerini değiştirip verilen kısa cümleleri tekrarlarlar. Bu cümleler aracılığıyla temsil edilen aile bireylerinin arasındaki ilişkiler, gerçek boyutlarıyla ortaya çıkar. Seans ilerledikçe temsilciler birbirlerine göre konum değiştirerek kendilerini en rahat hissettikleri konumu bulurlar.

 

Aile dizimi eğitimi ücretleri hakkında bahsedecek olursak, terapi yönteminde ferdin mevcut sorununu çözmek için aile fertlerinin de terapiye katılmış olduğunı söylemek mümkündür. Aile dizimine başlamadan önce bireysel terapi mi grup terapisi mi istediğinize bir karar vermeniz gerekmektedir. Bireysel terapide yalnızca fert ve terapist olurken, grup terapisinde ise seans hiç birbirini tanımayan insanlarla birlikte geçmektedir. Bu kişiler aile üyelerini temsil etmektedir.

 

Bert Hellinger, aile dizilimleri tedavisi kavramını yarattığını iddia etmese de çalışmaları bugün bilindiği üzere aile dizimi tedavisinin temel taşıdır. Hellinger, İkinci Dünya Savaşı'nı ahlaki değerlerinden ödün vermeden yaşamış bir Alman ailesinden geliyordu. Bir ergen olarak, Hitler Gençliği toplantılarına gitmesi gerekiyordu, ancak bunun yerine sık sık Nazilerin davalarına sadakatsiz olduğunu düşündüğü bir Katolik örgütüyle zaman geçirdi. Gestapo onu halkın düşmanı olarak listeledi ve onların tacizinden ancak askere alındığında kurtuldu.

Sizlerde aile dizimi eğitimi ücretleri konusunda detaylı bilgi almak istiyorsanız. Hemen şimdi eğitim danışmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

 

 

Etiketler: Aile dizimi, aile dizimi grup çalışması,aile dizimi bireysel çalışma,aile dizimi uygulayan yerler,aile dizimi fiyatları,aile dizimi uygulama ücretleri
Ekim 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR