Pilates Eğitimi Nedir, Ne İşe Yarar? MEB'de Egzersiz Açılabilir mi?

Pilates Eğitimi Nedir, Ne İşe Yarar? MEB'de Egzersiz Açılabilir mi?

PİLATES EĞİTİMİ SERTİFİKA KURSU

 

 

Pilates nedir? Pilatesin tarihçesi nedir? Pilates eğitimi faydaları nelerdir? Pilates nasıl yapılır? Adana’da Pilates eğitimini nerden alınır? Pilates eğitimi ile Meb’de kur saçabilir miyim? Neden Pilates eğitmeni olmalıyım? Pilates ile ilgili faydalanabileceğimiz kaynaklar nelerdir? Gibi soruların cevabını bu yazımızda bulabilirsiniz.

  

 


Pilates nedir?


Joseph Hubertus Pilates ’in bulduğu omurganın ve vücudun düzgünlüğünü sağlayan, tüm kas gruplarını kuvvetlendiren bir egzersiz sistemidir.


Pilates; beden kaslarını çalıştırırken, sakin hareketleri sayesinde aynı zamanda vücudunuzun dinlenmesini ve ruhunuzun arınmasını sağlayan bir spor türüdür. Pilates yalnızca beden için yararlı bir spor dalı değildir. Pilates bir spor dalı olmasının yanında ruhsal sağlık açısından da birçok artısı bulunmakta ve meditasyon olarak da uygulanmaktadır. Adana’da Pilates eğitimi almak isterseniz kariyerakademiadanadan alabilirisiniz.

   

Pilatesin Tarihçesi Nedir?

 

Pilatesin tarihçesi; kendi sorunlarına bir cevap niteliği taşıyan hem vücut geliştirme hem dik durma hem kemikleri güçlendirme hem de yaşlanma karşıtı özelliklere sahip bir spor dalı olan pilates, ismini yaratıcısı Joseph Pilates ’ten alır. Bu spor dalı ile fiziksel kasları üzerindeki hastalıktan doğal zayıflıkları ve kontrolsüzlüğü engelleme adına 500 kadar hareket geliştirdi ve sonucunda da kontrol bilimi olarak adlandırılan bu asrın sporuna pilatese imza atmış oldu.

 

 

 

Neden Pilates Eğitmeni Olmalıyım?

Yaptığınız egzersizlerle bedeninizi zihinsel olarak kontrol edebilmeyi öğrenirsiniz. Kullandığınız doğru nefes teknikleriyle de kaslarınızın kuvvetini destekler, bedensel esnekliğe sahip olursunuz. Hissettiğiniz bu iyilik halini başka insanlara kazandırarak, onların bedenlerini fark etmelerini sağlarken hem kendinize hem de başkalarına faydanız olur. Bu arada da maddi bir kazanç sağlamış olursunuz.

 

 

Adana’da Pilates eğitimini nereden alınır?

 

Adana da Pilates eğitmenliği eğitimi Adana kariyer akademi ya da omurboyu eğitimden alınmalıdır. Adana Online Pilates eğitimine de kayıt olabilirsiniz. Online Pilates eğitimine kayıt olmak için hemen tıklayınız.


Online Pilates eğitmen eğitimine katılan kursiyerler İstanbul, Ankara ve Adana ‘da ki örgün Pilates eğitimine ücretsiz olarak katılacaklardır.

 

 

Pilates eğitimi ile Adana Halk Eğitim’de kurs / egzersiz açabilir miyim?

 

Pilates eğitimi milli eğitim bakanlığı hayat boyu öğrenme modüllerinden kişisel gelişim ve eğitim modülleri içerisinde yer almaktadır?


Pilates eğitimi modülünü gitmek için tıklayınız.

  

 

Pilates ile ilgili faydalanabileceğimiz kaynaklar nelerdir?

 

Pilates eğitimi ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.


https://www.fitnessonline.net/bu-ayin-spor-dali-pilates

http://www.ironmanmagazin.com/2016/12/21/pilates-nedir/

http://www.pilatesbaps.com/pilates-nedir/

https://www.totalfitness.co.uk/blog/fitness/what-is-pilates/

 

 

ADANA PİLATES EĞİTMEN EĞİTİMİ SERTİFİKA KURSU

KAYIT OLMAK İÇİN

0 (322) 458 0 458 / 0 (507) 204 61 82

0 (322) 234 9 234 / 0 (507) 204 61 83

  

Pilates eğitimini online olarak almak isterseniz tıklayınız.

 

 

Etiketler: pilates eğitimi, pilates eğitmenliği,üniversite onaylı pilates kursu
Haziran 21, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR