Blog Başlık

  • Eylül 28, 2023

    Standart bir psikoloji testi olan Minnesota çok yönlü kişilik envanteri bireyin kişisel olarak ve toplum bazında uyumunu objektif öğeler içerisinde değerlendirme amacıyla uygulanan bir standart psikolojik testidir. Bu test amaç itibariyle cevaplarını da aynı şekilde anlatmaktadır ve şıklar arasında doğru bilmiyorum ve yanlış şeklinde cevaplandırılan 550 adet maddeden oluşan bir standart Psikolojik test edilir. Bu testi değerlendirmek için tasarlanmış en yaygın kuvvetli test eder

    Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI),edevlette sorgulanabilir sertifika
  • Eylül 24, 2023

    Geştalt terapi eğitimi adına geştalt terapisi nedir? Sorusu sorulmaktadır. bu soruyla beraber kişiler geştalt terapi hakkında genel bir bilgi sahibi olmakta ve geştalt terapisinin genel tanımından faydalanmaktadır. Peki geştalt terapisi nedir? Şu şekilde açıklayalım. Psikoterapi ruhsal rahatsızlık veya problemleri sözel etkileşim yolu ile çözme tekniğidir. Geştalt terapi bir psikoterapi türüdür. İnsan davranışı ve duygularını inceleyen psikolojik modeller içerisinden faydalanarak yaratılmış ve geliştirilmiştir.

    Geştalt Terapisi,edevlette sorgulanabilir sertifika
  • Eylül 21, 2023

    Şema terapi eğitimi adına kişiler ilk olarak şema terapi testi nedir sorusu sorulmaktadır bu soruyla beraber kişiler şema terapisi hakkında bilgi sahibi olmaktadır şema terapi Jeffrey E. Young tarafından 1.991 yılı içerisinde gerçekleştirilen erken dönem uyumsuz şemaların değerlendirilmesi adına yardımcı olan 90 maddelik bir kendini değerlendirme ölçeği türüdür 13 yaş ve üzeri kişiler adına tasarlanmış bir ölçek türüdür 2.003 yılında Young ve arkadaşları tarafından bu ölçek revize edilmiştir

    Şema terapi Testi,edevlette sorgulanabilir sertifika
  • Eylül 17, 2023

    Gölge öğretmenlik kursu detayını nelerdir? Görgü öğretmenlik kursu detaylara adına gölge öğretmen eğitimi içeriklerinden bahsedebiliriz. Eğitim içerikleri gölge öğretmen eğitimi adına oldukça önemlidir çünkü bu eğitim içerikleriyle beraber kişiler bu alanda teorik ve pratik bilgilerle donatılması ve mesleki yeterliliği kazanmaktadır. Peki gölge öğretmen eğitimi içerikleri nelerdir bazılarını şu şekilde sıralayalım: Zeka engeli bulunanlar, engellilere sınıflandırılması

    Gölge Öğretmenlik,edevlette sorgulanabilir sertifika
  • Eylül 13, 2023

    Fitoterapi nedir sorusu fitoterapi eğitimi almak isteyen ve bu alanda ilgi besleyen kişilerin cevaplanması gereken ilk sorudur. Peki fitoterapi nedir yunanca bitki ve tedavi kelimelerinin birleşimi ile oluşan ve kelime dağarcığınızı fitoterapi olarak girmiş olan bir terimdir. Fitoterapi, fitoterapi bitkilerin şurup çay veya tablet gibi farmasotik şekiller ile birlikte sağlığı güvence altına almak ve tedavi etmek amacıyla yetkilerin kullanılmasına denilmektedir.

    Fitoterapi,edevlette sorgulanabilir sertifika
  • Eylül 09, 2023

    Uyku danışmanı olmak isteyen kişilere sorduğu ilk soru olan uyku danışmanı nerelerde çalışabilir sorusudur. Genel olarak kişilerin bu sorudan başlamasının sebebi ise kişilerin sertifika sahibi oldukları vakit nasıl bir istihdam alanına sahip olacaklarını öğrenmektir. Peki uyku danışmanı sertifikası sahibi olan kişiler nerelerde çalışabilir veya hangi alanlar içerisinde kendine yer bulabilir şu şekilde sıralayabiliriz: Anne-babalara uyku danışmanlığı yapabilirler, uyku danışmanlığını profesyonel olarak yapabilirler, uyku merkezlerinde çalışabilirler, uyku koçluğu yapabilirler, belediyelere uyku koçluğu eğitimleri projeleri yapabilirler, uyku eğitimi üzerine seminer ve çalışmalarda bulunabilirler yani kişilerin uyku danışmanı olduktan sonra özel ve resmi olarak oldukça fazla iş kolu içerisinde bulunduğunu söylemek mümkündür.

    Uyku Danışmanı,edevlette sorgulanabilir sertifika
  • Eylül 05, 2023

    Özel eğitim alanında günümüzde zihinsel engelliler için eğitim gelişim ve bakımda profesyonel mesleki bir eğitim almış Milli Eğitim Bakanlığı onaylı veya e devlet üzerinden görüntülenebilen üniversite onaylı sertifikalı eğitmenlere ihtiyaç oldukça fazladır. Bu alandaki ihtiyaçları karşılamak için ve yeterli bireyleri topluma kazandırabilmek adına merkezi eğitim kurumları çalışmalara başlamış bulunmaktadır. Peki özel eğitim sertifikası kimlere verilir özel eğitim sertifikasını kimlerin alabileceğini sıralayacak olur isek şu şekilde sıralayabiliriz:

    Özel Eğitim Sertifikası,edevlette sorgulanabilir sertifika
  • Eylül 01, 2023

    Otizm eğitici eğitimi kursuna katılarak otizmli kişilere normal şartlarda ve öğrenme ortamları içerisinde gerekli becerilerin nasıl öğrenebileceğini kişilere öğrenmektedirler. Ayrıca kişi ve çevresi için olumlu sonuçlar doğuracak durumlarda nasıl hareket edilmesi gerektiğini de anlatımlar içerisinde verilmektedir. Peki otizm uzmanı nasıl olunur otizm uzmanı olabilmek adına kurs programlarına katılarak otizm sertifikası veya otizm eğitimi alarak otizm alanında uzman bilirkişi olabilirsiniz. Tüm eğitmenliği sertifika programları içerisinde otizmli kişilerin eğitimi adına okul aile çocuk bağlamında uygulanması gereken stratejiler hakkında güncel ve bilimsel bilgi ve birikimlerin aktarılması ve uygulama yeterliliklerin kazandırılması amaçlanmaktadır. Peki otizm nedir otizm belirtileri kişilerde erken çocukluk döneminde ortaya çıkmaktadır ve etkileri ömür boyu süren bireylerin sosyal etkileşim ve iletişim kurma becerilerini olumsuz yönde etkileyen sınırlı ilgi ve tekrarlanan davranışlara sebep olan nöro gelişimsel bir bozukluktur otizm.

    Otizm Uzmanı,edevlette sorgulanabilir sertifika
  • Ağustos 28, 2023

    Numeroloji eğitimini ondan giriş şekilde almak isteyen kişilerin online numeroloji eğitimi nasıl alınır sorusu altında eğitimi uzaktan bir şekilde nasıl alabileceklerini öğrenmektedir. Bu eğitim şeklini alabilmek için kişilerin izlemesi gereken bazı yollar vardır bu yollara şu şekilde sıralayabiliriz: Kayıt işlemleri tamamlanan kursiyerlere kullanıcı adları ve şifreleri SMS ve mail yoluyla gönderilir kullanıcı adı ve şifreniz ile uzaktan eğitim platformuna giriş yapılmaktadır. Ders dökümanları, ders videoları ve sınav sistemde karşınıza yüklü bir halde gelmektedir. Eğitim süresi boyunca istediğiniz herhangi bir saat diliminde giriş yapabilir ve ders videolarını izleyebilirsiniz eğitim süresi dolmadan en geç bir gün önceden online sınavınızı gerçekleştirip eğitiminizi tamamlamış olursunuz.

    Online Numeroloji Eğitimi,edevlette sorgulanabilir sertifika
  • Ağustos 24, 2023

    Yaratıcı drama liderliği eğitimi adına yaratıcı drama öğretmeni nasıl olunur sorusuyla birlikte oldukça fazla insan yaratıcı drama liderliği eğitimine yönelmiştir. Kişiler yaratıcı drama öğretmeni nasıl olunur sorusuna cevap arama için yola çıktıkları takdirde yaratıcı drama liderliği eğitimi ile karşılaşmaktadırlar çünkü yaratıcı drama öğretmen olmak adına yaratıcı drama liderliği eğitimi alınması gerekmektedir. Kişiler yaratıcı drama liderliği eğitimi adına kurumlara kayıt olabilir ve kurumlardan eğitim alarak eğitim sonucu sertifika sahibi olarak yaratıcı drama liderliği eğitimi alanında donanım sahibi olmanın yanı sıra buradaki donanımlarını da belgeleyebilme şansı elde ederler.

    Yaratıcı Drama Öğretmeni ,edevlette sorgulanabilir sertifika
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR